Galéria

12 egyszerű, de mutatós halloween kosztüm gyerekeknek

Forrás: Ez a Szörnyella kosztüm csak látszatra nagyon összetett! Igazából csak jól kell összeválogatni a ruhákat és a kiegészítőket, majd fel kell dobni egy klassz arcfestéssel az outfitet! Tipp: Lehet, hogy csak egyszínű parókát találsz, de sebaj! Válaszd ketté, és fújd be színező sprayvel az egyik oldalát!
Forrás: Ha szolidabb megoldásban gondolkodtok, akkor egy jól megválasztott frizura is nagyon ütős lehet! :-)
Forrás: Egy kertésznadrág, egy kockás ing, egy szalmakalap és némi smink, és ilyen cuki madárijesztő lehet belőle!
Forrás: Tüllszoknya és fekete felső biztosan lapul a szekrényben, már csak egy mintás harisnyát kell beszerezni és egy kalapot picit átalakítani!
Forrás: Akár egy fekete lepedőből, vagy takaróból is ki lehet vágni egy ilyen denevér köpenyt, csak egy jó sablon és olló kell hozzá!
Forrás: Ez aztán tényleg a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldások egyike! Fekete póló alulra, fölé egy kivagdosott másik színben, és már be is szőtte a pók a gyereket! ;-)
Forrás: Hú, ez nagyon ijesztő! Könnyen elérheted ezt a hatást, ha csíkokra szétvagdosol egy nagy lepedőt és a kész csíkokkal körbetekered a gyerkőcöt! A múmia jelmez alá azért elfér egy kezes-lábas, vagy aláöltözet is! Az arcfestésnek pedig csak a fantáziád szabhat határt, csak nehogy szegény kölyök megijedjen magától! :-D
Forrás: Egy kissé 'elvetemült' ötlet, de muszáj volt betennünk a válogatásba! Tömj ki egy nagyobb felsőrészt felül, középen vágj rést a gyerek fejének, amin keresztül elhelyezheti a buksiját az üvegben! Ne felejts el jól szellőző kimenetet hagyni az üvegen, vagy műanyagon, a legbiztonságosabb talán az, ha üveg nélkül készíted el a jelmezt: hidd el, úgy is nagyon ütős!
Forrás: Ehhez a pók szerkóhoz csak egy fekete alsó és felső kell, meg néhány jó nagy kitömött térdzokni. A lábakat készítheted más anyagból is, például kartonból, vagy könnyű szivacshengerből! A lábakat kösd átlátszó damillal a kicsi kezéhez, hogy tudja mozgatni őket!
Forrás: Johnny Depp is megirigyelné ezt az Ollókezű Edward jelmezt! Ha jobban megnézed, baromi klassz az összhatás, pedig csak egy bőr alapruha és néhány csatos öv és kiegészítő díszíti. A kezeket készítsd olyan tárgyól, amivel nem tudja elvágni magát a kölyök, nem kell, hogy fém legyen, jó a műanyag is! Tipp: Az ujjakat készítheted papírmaséból is, és átfújhatod ezüst színre, vagy körbetekerheted duct tappel is!
Forrás: Ismét egy nagyon egyszerű jelmez: papírból is hajtogathatsz, kivághatsz, ragaszthatsz, nagyon mutatós fejdíszt, mint ez itt!
Forrás: Végül pedig az egyik legalapabb kosztüm: a szellem. Vágj a lepedőre lyukakat (lehetőleg az orrnak és a szájnak is), dobd rá a gyerekre, adj a kezébe egy világító töklámpást és már mehet is a buliba!