Galéria

Így lehet olyan otthonod, mint egy Nancy Meyers filmben

Forrás:

A képen Amanda hollywoodi villája látható a Holiday című filmből, amelyről hamar kitűnik, hogy nem vitték túlzásba a színek keverését! Ha letisztult hatást szeretnél elérni, válassz neutrális és pasztell színű bútorokat, és néhány mutatós növénnyel vigyél be egy kevés zöldet a térbe! Így máris barátságos lesz az egyébként letisztult otthonod!
Forrás:

Vásárolj jó minőségű anyagból készült textíliákat! A Nancy alkotta filmekben sokszor előkerül a szizál és a tengeri fű, amelyek természetes és tartós alapanyagai a legjobb szőnyegeknek, textíliáknak.
Forrás:

Jó kanapé nélkül nincs is kényelmes otthon! Legyen közepesen puha, elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen elnyújtózz rajta; és legyen semleges a színe, hogy később variálhasd a többi kiegészítővel!
Forrás:

A természetes, neutrális színekhez nem baj egy elegyítesz egy kis mintát is! Egy mintás, de nem túl hivalkodó fotel, egy dinamikus kép a falra életet lehelnek a letiszult térbe!
Forrás:

Legyen rendezett és tiszta hatású az otthonod bejárata, akár házban, akár lakásban élsz! Takaríts rendszeresen, gondozd a kertet, tegyél virágokat és apró díszeket az ablakokba! Ne feledkezz meg a bejárati ajtóról sem: minden évszakra készíts hangulatos ajtódíszt, vagy kopogtatót!
Forrás:

A Kezdőben ilyen szuper modern konyhája volt Anne Hathaway családjának. Nem mondható extrának, ugyanakkor nagyon otthonos, hangulatos érzést áraszt magából. Látszik, hogy laknak benne, a használati tárgyak elérhető közelségben sorakoznak az enyhén industrial hatású polcokon, a környezet rendezett és tiszta.
Forrás:

A Kezdő című filmben nagy szerepet kapott egy kissé vintage hatású női bicikli is. Még ha nem is tekersz rajta, akkor is hasznodra válhat az otthonod csinosítgatásában! Egy régi bicaj ugyanis díszként is funkcionálhat: például a bejárati ajtód előtt, ha a kosarát teleülteted színes virággal! :-)

Forrás:

A bársony huzat tapintásánál fogva is meleget sugároz a helyiségbe, a színével pedig még inkább fokozhatod ezt a pozitív hatást! Nézd csak meg Iris bársony asztalkáját/lábtartóját a Holidayból, milyen ellenálhatatlanná teszi az apró házikót! Kinek ne lenne kedve így a 'kandalló mellé kuporogni egy forró kakaóval'? ;-)
Forrás:

Ha megfigyeled a Nancy rendezte filmeket, akkor észreveheted, hogy a nagy dolgok és fordulatok mindig a konyhában történnek! Így van ez a való életben is, hiszen imádunk enni, társalogni, nagyokat nevetni, vitatkozni, vörösbort kortyolni és még oly sok mindent, amit egy konyhában érdemes csinálni! Szerezz be egy kellően nagy étkező asztalt, nyisd meg a konyhádat a kíváncsi szemek előtt, hogy ne csak az illatoktól, hanem a készülő étel látványától is lehessen sóvárogni! Ha élhetőbb a konyhád, az életed is boldogabb lehet! <3