Galéria

Sminktitkok a divathetek backstagéből

Forrás: Természetesen üde arcLinda Cantello, az Armani sminkmestere nem csupán az arccsontra viszi fel a bronzosítót, hanem a valóban napbarnított hatás érdekében tesz belőle egy leheletnyit az almácskák fölé, sőt a halántékra és a homlokra is. Hiszen nem csak az arccsontunk barnul le a napon, hanem az arcunk más részei is, így nem hat természetesen, ha élesen elválik hol van és hol nincs bronzosító.
Forrás: Szenvedélyes piros ajkakHárom dologra van szükséged a tökéletes paradicsompiros ajkakhoz Val Garland, a Giambattista Valli sminkese szerint: szájkontúrra, rúzsra és viszonylag nagyfejű ajakecsetre. Először rajzold körbe a szádat, az apró egyenetlenségeket kijavítva, majd vidd fel a rúzst, végül kissé „maszatold” el a körvonalat.
Forrás: Így lesz intenzívebb a szemhéjpúdered színeLisa Eldridge, a Lancôme kreatív igazgatója kissé bevizezi az ecsetet, mielőtt felviszi a színes púdert, a nedvességtől sokkal színpompásabb lesz az eredmény. (Teljesen más, de hasznos módszer fehér szemceruzával „megalapozni” egy élénk színnek.)
Forrás: Így távolítsd el a csillámportSem a krémes, sem a gél állagú lemosó nem alkalmas arra, hogy nekiess, ha csillámporral sminkeltél, mert csak szétmaszatolja és még a hajadba is jut belőle. Mi a trükk? A DKNY backstagében először celluxot használtak, addig nyomogatták a ragadós felületét a területre, míg össze nem szedett minden csillámot, és csak utána tisztították meg az arcot a szokott módon.
Forrás: Grfikus szemek könnyedénAzt a trükköt már valószínűleg ismered, hogy fültisztító pálcikát micellás vízbe mártva tökéletesíts a tussal készült macskaszemed ívén. A Phillip Lim backstagében pedig azt tanultuk, hogy grafikus, sem a belső, sem a külső zugban össze nem érő tusvonalat is így a legkönnyebb elkészíteni.