Galéria

Ezek a trendek alakítják majd jövő tavasszal az öltözködésünket

Forrás: Meglepően könnyen viselhető tollakA Prada kifutóján szuperkreatívan használták a színes strucctollakat: többek között az ujjak és a szegélyek is kaptak belőle. többé nem csak este ölthetünk tollakat magunkra!
Forrás: Táskák az övekenÉs nem csupán övtáskák, ha a táskád pántja engedi, simán viselheted övként és ugyanez igaz arra, is hogy ha egy kis táskát rá tudsz aplikálni az övedre, most szabad a pálya!
Forrás: Hímzett dolmányokIgazság szerint ez már most is nagyon menő, de még maximalistább változatok várhatóak: vadabb színek, gazdagabb hímzések és látványos masni-, illetve csomódíszítések.
Forrás: MikropliszéLeheletkönnyű, finom pliszírozás lép a durva, éles rakottszoknyák helyébe.
Forrás: Színes flitterKiderült, hogy még mindig van új a nap alatt, ha csillogásról van szó. Az újgenerációs partiruhák a szivárvány minden színében tündökölnek, tedd félre kicsit a jól bevált ezüstöt, aranyat és feketét, cseréld narancsra!
Forrás: Sportos flatform szandálokA csúnyacipő-trend tovább folytatódik, ezúttal a spotboltokból ismerős szandik kaptak vastag talpat.
Forrás: Heló necc!Ezek mellett a darabok mellett a neccharisnya konzervatívnak fog tűnni. Viseld inkább bő felső, ruha vagy szoknya formájában!
Forrás: Citromtól a kanáriigA sárga népszerűsége (talán Beyoncé Lemonade albuma hatására is) tovább nő, minden erőteljes árnyalata képviselteti magát és bizony tetőtől-talpig fogjuk viselni!
Forrás: Lekerekített vállakA '80-as évek durva válltömései helyett azok stilizált változatai bukkantak fel a kifutón, finom, lefelé ívelő, kerekded formákban.
Forrás: Maximalista farmerekA 19. századi munkások nagyot néznének, ha látnák mit tett a divat a strapabíró ruhájukkal, de mi imádjuk, félre az egyszerű darabokkal!
Forrás: Földi vs víziállatokBármilyen állat is legyen a kedvenced, jövő tavasszal találni fogsz olyan darabot, melyre rányomtatták!
Forrás: ÓriászsebekAz új szezonban nem kell majd táskára költenünk, minden cuccunk elfér a zsebünkben!
Forrás: A leggings visszatérÉs a tervezők azt mondják, hordjuk nadrágként. Hmm, legalább a derekuk magasabb lett kicsit.
Forrás: Hipnotikus grafikus mintákA kontrasztos színek és geometriai formák szédítő printekké állnak össze, imádjuk!
Forrás: Bye-bye nadrág!A milánói tervezők arra buzdítanak, mutasssunk annyit a lábainkból, amennyit nem szégyenlünk. Ezt tehetjük: falatnyi sortokban, átlátszó kelmék mögé 'bújva' vagy pulcsi alól bugyit villantva.