Galéria

Ezeket tanulhatjuk a 40-es Bridget Jonestól

Forrás: 1# Mindig add önmagad! Vállald önmagadat minden körülmények közt: soha ne akarj másnak látszani, mint aki valójában vagy! Utóbbival nem mást versz át, mint saját magadat, és nem mást érsz el vele, mint hogy rengeteg időt elvesztegettél ahelyett, hogy élvezted volna az életet!
Forrás: 2# Minden ember hibázik: ezt el kell fogadnunk! Igenis kell, hogy létezzen második, harmadik esély. Kell idő, hogy ki tudjuk javítani a hibáinkat és hogy tényleg tanuljunk is belőlük. Ezek nélkül nincs igazi fejlődés, s nincs jobb életminőség.
Forrás: 3# Egyedül is képes vagy nagy dolgokra! Egy nő, ha nagyon akar valamit, azt egyedül is képes megcsinálni! Az önállóság, a talpraesettség, a vasakarat, a kitartás mind-mind olyan tulajdonság, amivel egy nőnek rendelkeznie kell. Ha így vagy ezekkel, előbb-utóbb révbe érsz!
Forrás: 4# Ápold a régi barátságokat és köss újakat! Egy régi barát szinte olyan, mintha már a családodhoz tartozna. Új barátokra pedig azért van szükség, hogy változz, fejlődj, több legyél, felfrissülj általuk! Mindig nyiss az új felé, a nálad fiatalabbak felé (is), mert egy új kapcsolatból mindig sokat lehet tanulni!
Forrás: 5# A munka nem minden! A munka nem egyenlő az életünkkel, még akkor sem, ha nagyban függünk az általa megszerezhető javaktól. Nincs olyan munka a világon, amiért érdemes lenne feladni az elveidet, önmagadat – és főként az egészségedet! Ha úgy érzed, neked ez már nem fér bele, akár gondolkodás nélkül hagyd ott!
Forrás: 6# Fontos, hogy magadért szeressenek! Mindegy, hogy milyen pasit választasz, az egyik legfontosabb dolog a párkapcsolatban, hogy minden kis hülyeségeddel együtt szeressen és akarjon téged! (És az sincs kizárva, hogy épp azért a tulajdonságodért szeressen beléd valaki, amit gáznak hiszel.)
Forrás: 7# A szüleinket minden körülmények között szeretnünk és tisztelnünk kell! Adódhatnak ugyan az életben nézeteltérések, összekülönbözések és hatalmas viták is, mégis tudunk kell, hogy a szüleink a legtöbbször jót akarnak nekünk. A szülői szeretet megmagyarázhatatlan dolog, amiért örökké hálásnak kell lennünk, így ezért mindig tisztelettel és szeretettel kell feléjük fordulnunk.