Galéria

10 stílustipp, amit Milánó utcáiról tanultuk

Forrás: A koordinálás nagymestere! Látod, milyen finoman jellenek meg a dzsekin,a  táskán és a cipőn ugyanazok a színek és díszítőelemek? Ehhez valóban már csak egy farmer és póló kellett.
Forrás: A hímzett dolmányok idén újra nagyon népszerűek, párosítsd valami szokatlannal, például átlátszó darabokkal!
Forrás: Unod a ballonkabátodat? Húzz rá fűzőt! Az oalsz nő nem fél a merész párosításoktól.
Forrás: Amikor már azt hittük, nincs új a nap alatt fritterországban jött ez a kép! Fogadni mernénk, hogy könnyen megvarr(at)ható egy ilyen lebernyeg, feldobja az összes egyszerű pólódat és garbódat!
Forrás: Vedd komolyan a maximalizmust és merj kísérletezni! Lehet, hogy a piros kígyóminta, a metálfényű cipő és a '80-as éveket idéző minta tuti kombináció szuperjól mutat együtt!
Forrás: Az alakot követő, de egyébként visszafogott ruha remekül mutat dívás kiegészítőkkel: selyemsállal, leopárdmintával, óriás napszemüveggel és dizájnertáskával!
Forrás: A három különleges darabot harmóniába olvasztja a mindegyiken domináló sárga szín, bravo!
Forrás: Szeretjük, amikor váratlan helyről érkezik a dráma: (reméljük mű)szőrme hosszított mellény vagány kiegészítőkkel.
Forrás: A recept: egyszerű szabású darabok+merész színek+ütős kiegészítők, tökély!
Forrás: Két nagyon fontosnak ígérkező trend két különböző összeállításban: a különálló ujjmegoldásról még sokat fogunk hallani, csakúgy mint a pantallós nadrág-magas sarkú cipő diadalmenetéről.