Galéria

Sztárok és a nyitott házasság

Forrás:

Rossz nyelvek szerint Demi és Ashton szívesen látott más lányokat is a hitvesi ágyban és viszonylag nagy szexuális szabadságot engedélyeztek egymásnak – egészen addig, amíg tudtak egymás kalandjairól. A problémák állítólag akkor kezdődtek, amikor Ashton titkolózni kezdett, Demi pedig a laza, vagány csajból féltékeny hárpiává változott...
Forrás: Ethan és Uma Thurman házassága anno azért ért véget, mert a színész félrelépett a bébiszitterrel (bár ezt a mai napig tagadja). A csavar a sztoriban, hogy utána feleségül is vette a bébiszittert, a párnak ma már két gyereke van. Házasságuk nyitott: Ethan szerint a szexuális hűség 'gyerekes' elvárás, az ember nem monogámiára lett tervezve – Ryannek pedig a jelek szerint nincs problémája férje kalandozásaival. Egyelőre...
Forrás:

Angie 2011-ben így nyilatkozott a Das Neue Blatt című német magazinnak: 'Nem hiszem, hogy a hűség nélkülözhetetlen lenne a jó kapcsolathoz. Brad és én nem gondoljuk úgy, hogy az együttélés azt jelenti, egymáshoz vagyunk láncolva. Mi sosem korlátoztuk egymást semmiben.' Hmmm, lehet, hogy mégis kellett volna?
Forrás:

A legendás countryzenész és üzletember férje 50 éve házasok, ám sokan kételkednek a férj létezésében, hisz sosem mutatkoznak együtt nyilvános eseményeken. Dolly többször is elismerte, hogy a férfiak a legnagyobb gyengéi, így férjével a 'ne kérdezd és nem mondom' módszerét alkalmazzák a kapcsolatukban, ami így kitűnően működik. 'Ha megcsal, én nem tudok róla, ha én csalom meg őt, ő sem fog róla értesülést szerezni. Így ha félrelépünk, az mindkettőnknek jó' – nyilatkozta az énekesnő. Fura logika, de úgy tűnik, nekik bevált.
Forrás:

Shawn, Larry King 7. felesége az egyetlen, akivel a legendás műsorvezetőnek sikerült megünnepelnie a 10-ik házassági évfordulóját (és jövőre talán a 20-at is). Larry exe (a 6. feleség) 'jóindulatú' véleménye szerint úgy persze könnyű, ha mindketten rendszeresen félrelépnek és erről mindketten tudnak is. 2010-ben a pár beadta ugyan a válókeresetet, de időközben felfüggesztették a procedúrát.
Forrás:

A színész párocska már olyan sokszor szakított és jött össze újra, hogy lassan már mi is elvesztjük a fonalat. 2009-ben az OK magazin arról írt, hogy Megan fenntartja magának a jogot, hogy más pasival is lefeküdjön, ha épp úgy hozza kedve, ám a színésznő saját bevallása szerint még soha életében nem volt egyéjszakás kalandja. Tetszik, nem tetszik, mi sosem fogjuk megtudni, mi az igazság...
Forrás:

A vagány pár kapcsolata is a 'ne kérdezd, nem mondom' policy-vel indult – ez egészen addig működött, amíg Carey Hart magával nem vitte az éppen aktuális 'egyéjszakás' kalandját néhány nyilvános eseményre. Pink kiadta a csalfa férj útját, ám azóta újra együtt vannak, kapcsolatukból eltűnt a 'nyitott' jelző. Hűséget fogadtak és ma már jobbnak látják ehhez tartani magukat.
Forrás:

Bár a színésznő ritkán beszél a magánéletéről, a házasságáról anno elmondta: 'Nyitott kapcsolatban élünk. Ez a legjobb és legegészségesebb mindkettőnknek és a gyerekeinknek is. Így ők az apjukkal maradhatnak és én is tudok időt tölteni a férfival, aki nagyon a szívemhez nőtt az évek során.' A felállás sajnos hosszú távon mégsem működött: a művész házaspár azóta elvált, Tilda jelenleg egy új-zélandi festővel él együtt.
Forrás:

Íme a nyitott házasság mintapéldája – ha létezik egyáltalán ilyen. A házaspár több interjúban is elmondta, hogy annyi más dolog van a szexen kívül, ami összeköti őket, és hogy ők nem félelemből vagy kötelességtudatból vannak együtt olyan sok éve, hanem mert így döntöttek. 'Azt teszel, amit szeretnél, egészen addig, amíg tükörbe tudsz nézni utána' – mondta Jada a férjének, lehet azt kérem értelmezni, ahogy tetszik. A rossznyelvek szerint viszont Willnek nincs baja a tükörképével még a számtalan egyéjszakás kaland után sem, amiben viszonylag gyakran része van.
Forrás: 10. Robin Thicke és Paula Patton

Robin egy Howard Stern intejúban utalt arra először, hogy a hűség nem túl fontos szempont a házasságában, röviddel ezután azonban a felesége beadta a válókeresetet. Úgy tűnik, ez a házasság csak az ő értlemezésében számított nyitottnak, Paula nem osztotta ezeket a nézeteket.