Galéria

Így dekoráld az otthonod a csillagjegyed szerint

Forrás:

HALAK

A spirituális és ezotéria iránt érdeklődő jegy, aki számára fontos a harmónia. Épp ezért a nyugalmat árasztó képeken túl érdemes a természet színeivel körülvennie magát (zöld, barna), de a lila dísztárgyakat is nagyon fogja szeretni. A szobákat úgy alakítja ki, hogy kényelmesen lehessen bennük meditálni és mindig szól valamilyen zene is az otthonában.


Forrás:

NYILAS

Imádja a természetet, ezért a lakást is telerakja sok-sok zölddel és különböző növényekkel. Mivel imád utazni is, ezért minden országból magával hoz egy-egy kis "ereklyét", ami az otthona dísz lesz. A virágos, növénymintás drapériák jó választások lehetnek számára, a romantikus stílus is közel áll hozzá.


Forrás:
OROSZLÁN
 
Az egzotikus kiegészítők, dekorelemek biztosan megtalálhatóak az otthonában. Ezekből sosem elég, és őket mixelve egy különleges atmoszférát teremthet a lakásban. Jól megférnek egymás mellett a reneszánsz festmények, törzsi maszkok és a vintage fotók is!

Forrás:

KOS

A Kosok rajonganak az élénk színekért, mind a lakberendezésben, mind az öltözködésben. Az erős pink vagy a fukszia jöhet minden mennyiségben!


Forrás:

BIKA

Minden, ami elegáns, ugyanakkor hangsúlyos, az tetszik a Bikáknak. Perzsaszőnyegek, aranyozott keretben függő művészeti alkotások, és puha bőr ülőbútorok hozzák lázba ezt a csillagjegyet.


Forrás:

IKREK

Az eklektikus darabokért rajong ennek a csillagjegynek a szülötte, és szereti a szokatlanabb színpárosításokat az otthonában: pl. narancssárga és levendulalila. Érdemes a társasági helyiségekre fókuszálnia az otthonában, mert jó érzéke van ahhoz, hogy egy vibráló és egyedi hangulatot teremtsen ezekben a szobákban.


Forrás:

RÁK

A Hold az uralkodó bolygója, így nem csoda, ha imádja a kéket, szürkét, ezüstöt és fényes fehér felületeket a lakásában. Kedveli a rusztikus stílust, így érdemes beszereznie egy óriási faasztalt a konyhába, hogy bármikor nagy vendégséget tudjon szervezni.


Forrás:

SZŰZ

A Szűz otthona neutrális színekkel van tele és imádja a fekete-fehéret. Minden tiszta, élére állított és rendezett. Hogy kicsit színesebb és érdekesebb legyen az összkép, érdemes mindig egy csokor friss virágot tenni a nappaliba/konyhába, ezen kívül a színes könyvek, magazinok előlhagyása is egy jó gondolat lehet.


Forrás:

MÉRLEG

A Vénusz uralja ezt a csillagjegyet, így nem csoda, ha a szépség és az esztétikum mindennél fontosabb a Mérleg számára. Óriási gardrób, designos és a legújabb trend szerinti home cuccok hozzák lázba, és a divatkiegészítőit szereti szem előtt tartani, így ezek lakásdekorként is megállják a helyüket.


Forrás:

SKORPIÓ

Sokféle textúra keverése és a fehér szín használata: ezt tanácsoljuk a Skorpiónak, aki szereti a metálos csillogást is, így a most divatos rosegold lakásdekorációk is tetszeni fognak neki. Víz jegy, így egy akvárium sem árt az otthonába, vagy egy kisebb kerti tó az udvarra.


Forrás:

BAK

A Bakok szeretik a hagyományos stílust, rajonganak a régiségekért. Ódon faliórák, bőrkanapék, sötétzöld, barna és más földszínek: ezekkel érdemes kísérleteznie.


Forrás:

VÍZÖNTŐ

Imád mindent, ami futurisztikus és modern. Grafikus elemekkel díszített szőnyeg vagy képek, sok acél és üveg: ezeket ajánljuk az otthonába.