Galéria

Kisregények, amiket néhány óra alatt elolvashatsz

Forrás: A regény, amely 104 oldalban tökéletesen leírja, mi is az igazi szerelem. Felejthetetlen.
Forrás: Annak is érdemes elolvasni a film alapjául szolgáló kisregényt, aki a filmet kívülről fújja. Hollywood ugyanis megváltoztatott néhány lényeges részletet az eredeti történeten.
Forrás: Szívünk legmélyéig hatoló történet az emberségről, kötelességtudatról – amilyen 'lassú', annyira gyönyörű!
Forrás: A Man Booker-díjas szerző egyszerű mondatai és csalafinta történetszövése az első oldaltól az utolsóig fogva tartják az olvasót. Az idősődő elbeszélő nekilát saját múltjának felülvizsgálatának, ám kérdéses, hogy képes lesz-e szembenézni azzal és saját magával...
Forrás: Miután elolvastam, azt gondoltam, nem ez lesz a kedvenc McEwan regényem. Ám azóta olyan sokszor jutottak eszembe az itt felvetett gondolatok, morális kérdések, hogy a napokban újra fogom olvasni. Nem tudok szabadulni tőle...
Forrás: Főhősünket fogjul ejti a homok asszonya és a homok. A japán klasszikus minden könyvszerető számára kötelező – felülmúlhatatlan, elemi erejű nyomasztásra készüljetek, de ez ne rettentsen el senkit. Megéri az utazás!
Forrás: Ezzel a regénnyel még egy kősziklát is meg lehetne tanítani érezni. A szerelem, szenvedély, megszállottság forró története mutatta meg nekem először, milyen is az igazi katarzis.
Forrás: A varázslatos hangulatú kisregényt először még kamaszként olvastam, néhány óra alatt, egy langyos nyári napon, a nagyiék kertjében pokrócon üldögélve. Mindig ehhez nyúlok, ha időutazásra, nosztalgiára vágyom.
Forrás: 'A Freskó számomra örökre az újrakezdett írói élet szimbóluma marad, eltaposott fiatalságunk húsvéti csodája, a feltámadás.' Szabó Magda
Forrás: Az, hogy a könyv ifjúsági műnek van kikiáltva, ne tévesszen meg senki: sötét, misztikus, magával ragadó, felemelő. Nem szabadulhatsz a hatása alól.