Galéria

Őszi szettek a horoszkópodhoz

Forrás: Szűz Roppant elfoglalt leszel mostanában ezért maradj az egyszerű, de nagyszerű szetteknél, például az overáloknál, hogy ne keljen alsót és felsőt párosítani.
Forrás: Mérleg Nem csak jó hónap vár rád, de ez gyakorlatilag a te éved, vállalj be olyan látványos darabokat, mint egy combcsizma és viseld minruhával vagy kezeslábassal.
Forrás: Skorpió A barátság lesz a központi témája az elkövetkező heteknek, tölts velük sok időt és öltözz kalandhoz, kényelmes, laza és látványos darabok kombinálával!
Forrás: Nyilas Felért egy forgószéllel ez az éved, sokat változtál, mutasd is meg az új (sokkal erősebb) éned egy ilyen tökös szettel!
Forrás: Bak Idén kinézhet neked egy előléptetés vagy több felelősség, amivel párhuzamosan az önbizalmad is nő, bátran mutasd is ezt meg egy magabiztos crop topos szettel. No persze a kedvenced, a fekete azért dominálhat.
Forrás: Vízöntő Eljött az ideje annak, hogy foglalkozz a lelkeddel egy kicsit, kapj fel egy könyvet, menj múzeumba és viselj csinos velúrholmikat, mint egy vérbeli utazó, hiszen az vagy!
Forrás: Halak Régi kapcsolatok törhetnek felszínre ebben  hónapban, ne hadakozz ellenük, sőt, támogasd a csillagokat egy-egy vintage darabbal.
Forrás: Kos Szeptemberben minden a munkáról fog szólni, akár új helyen kezdesz, akár csak egy húzós projekten dolgozol. Öltözz is profihoz méltón, egy pasztell blúzzal és nadrággal nem lőhetsz mellé!
Forrás: Bika A szerelem lesz a következő hetekben a központban, viselj ehhez illő, érzéki darabokat: elő a miniszoknyával és a kombinétrikóval!
Forrás: Ikrek A család kerül előtérbe számodra ebben a hónapban. Fejezd ki kötődésed azzal, hogy egy öröklött vagy kölcsönvett darabot viselsz, például anyukád kosarát táskaként, vagy apukád ingjét ruhaként.
Forrás: Rák Hűha, a hónap első fele nehéznek ígérkezik, ne írj alá semmit és ne állapodj meg semmi hosszútávúban egészen szeptember 22-ig. Viselj csupa kényelmes (de sikkes) holmit!
Forrás: Oroszlán A szeptember a vissztekintésről fog szólni, így itt az ideje, hogy ünnepeld a személyiséged! Fejezd ki magad izgalmas, vagány szettekkel.