Galéria

8 ok, amiért mindannyiunkban van egy kis Bridget Jones

Forrás: #1 Minden év elején óriási lendülettel tesszük meg fogadalmainkat, amiket aztán képtelenek vagyunk betartani. Legtöbbször.
Forrás: #2 Holt biztos, hogy a szüleink mindig a lehető legrosszabb pillanatokban csörögnek ránk telefonon. Ez van, ezzel együtt kell éljünk!
Forrás: #3 Az egész életünk egy hatalmas önismeret-fejlesztés. Minden egyes napja.
Forrás: #4 A barátaink gyakran vannak ránk rossz hatással, de ezt mi legtöbbször észre sem vesszük, ha pedig mégis, szemet hunyunk felette. Hogy miért? Mert imádjuk őket.
Forrás: #5 Megvan a képességünk hozzá, hogy akaratunk ellenére mindig a lehető legütősebb módon égjünk be nagyközönség előtt.
Forrás: #6 Ha vendégeket hívunk estére, az első gondolatunk az étkeztetést illetően az, hogy honnan rendeljünk valami harapnivalót. Mégis ki a fene akar még főzni is egy hosszú, nyűgös és fárasztó nap után?
Forrás: #7 Mind az összes szokásunk és képességünk közül a flörtöléskor tanúsított viselkedésünk a legvitathatóbb. Ugyanakkor éppen arról gondoljuk, hogy a leginkább rendben van. És akkor mi van? Végre valamiben meg vagyunk elégedve magunkkal!
Forrás: #8 Úgy érezzük, hogy a kényelmes – de erősen vágyölő – nagymamabugyi a valaha volt legjobb találmány, amit nőkért elkövettek.