Galéria

9 híresség, akit megcsaltak a terhessége alatt

Forrás: Alig valamivel azután, hogy a szupermodell bejelentette terhességét Flavio Briatorétól, a nála 23 évvel idősebb milliárdos megcsalta egy másik modellel. Heidi gyorsan továbblépett, amikor megismerkedett Seal amerikai énekessel. Seal jelen volt a kis Leni születésénél. Nem sokkal később összeházasodtak, további három gyerekük született és Seal hivatalosan örökbefogadta Lenit. 2012-ben váltak el; a szakításban állítólag Heidi testőre volt a „harmadik személy”.Ez a kép már 2013-ban készült; Heidi és Flavio láthatók rajta, amint a gyerekek focimeccsét nézik. Úgy látszik, szent a béke.
Forrás: modell, akivel Flavio Briatore viszonyt létesített nem sokkal azután, hogy barátnője, Heidi Klum bejelentette terhességét.
Forrás: Ez pedig egy kép azokból az időkből, amikor még együtt volt a család: Heidi Klum, Seal és a gyerekek.
Forrás: A színésznőt, akit a Weeds (Nancy ül a fűben) című tévésorozatból ismerünk a legjobban, még 2003-ban hagyta el partnere, Billy Crudup hat év együttjárás után. Ekkor Mary-Louise hét hónapos terhes volt a fiukkal. A szakítás oka... (lapozz)
Forrás: volt, akivel Billy a Nőies játékok című filmben szerepelt együtt. Claire később ezt nyilatkozta: „Ijesztő volt. Szerelmes voltam, 24 éves és muszáj volt megtudnom, mi lesz a dologból. Egyáltalán nem voltam tisztában a következményekkel.” Danes 2006-ban szakított Cruduppal és megismerkedett Hugh Dancyval a Koltai Lajos rendezte Este forgatásán. Azóta összeházasodtak és egy fiuk született.Mary-Louise Parkernek 2007-ben egy kislánya is lett, örökbefogadás útján.
Forrás: A Fugees énekesnőjének öt gyermeke született élettársától, Rohan Marleytől (Bob Marley fiától). A kapcsolatuk finoman szólva is zűrös volt: Hill nem kisebb személyiséget, mint Wyclef Jeant hagyta el Marleyért, utóbbi pedig, mint egy idő után kiderült, papíron hivatalosan korábbi házasságában élt, ami miatt ők ketten sosem házasodtak össze. Az ötödik gyerek születéséig többször is tartósan külön éltek, Hill pedig később egy hatodikat is szült, de azt nyilatkozta, hogy ő nem Marleytől van. Az apa kiléte azóta is ismeretlen.
Forrás: Ő pedig Isabeli Fontana brazil modell és Rohan Marley – a kettőjük viszonyának kezdetén Lauryn Hill még bőven képben volt.
Forrás: Az énekes–színésznő 2004-ben szakított vőlegényével, Kevin Federline-nal, amikor második gyereküket várta. A háttértáncos ugyanis összejött...
Forrás: akivel két éven velül két fiuk is született. 2006-ban ők is elváltak.
Forrás: Az amerikai énekesnő 2009-ben adta be a válókeresetet férje, Nas ellen; ekkor héthónapos terhes volt. A rapper állítólag még nem tudta, hogy a felesége terhes, amikor hónapokkal korábban megcsalta. Ezért egy darabig megpróbálták mégis folytatni együtt, majd feladták. Kelis 2015-ben még egy kisfiúnak adott életet; az apa kiléte ismeretlen.
Forrás: Az írónő még 1976-ban házasodott össze második férjével, Carl Bernstein újságíróval. A fotó arról árulkodik, hogy Carl talán meg se próbált hűségesnek látszani és Nora arckifejezése is sokat elmond a kapcsolatukról. Ephron a hetedik hónapban járt második fiukkal, amikor megtudta, hogy a férje viszonyt folytat egy közös barátjukkal, Margaret Jay brit politikussal. Nem sokkal ezután elváltak. Ephron 1983-ban regényt is írt az incidens hatására Heartburn (Féltékenység) címmel, amelyből Mike Nichols forgatott filmet Meryl Streep és Jack Nicholson főszereplésével. Nora Ephron, akit később A szerelem hálójában és a Julie&Julia című filmek tettek világhírűvé, 2012-ben hunyt el.
Forrás: Mel B és Eddie Murphy kapcsolata amilyen rövid volt, olyan emlékezetes; 2006-ban Mel teherbe esett az akkor 45 éves komikustól, aki mindvégig tagadta, hogy ő lenne az apa; az ellenkezőjéről csak DNS-teszt győzte meg. Ráadásul ezalatt mindvégig mással járt, éspedig...
Forrás: ...Tracey Edmonds filmproducerrel, Kenneth 'Babyface' Edmonds popzenész volt feleségével. Eddie és Tracey 2008-ban tettek nem hivatalos házassági fogadalmat Bora Borán, de két héttel később szakítottak.
Forrás: Az énekesnő 2009-ben ment hozzá a The-Dream nevű rapperhez, és 2010 februárjában született a lányuk. Pár hónappal később hivatalosan is bejelentették a szakításukat, miután már jó ideje hemzsegett az internet a paparazzifotóktól, amelyek a rappert és annak asszisztensét ábrázolták.
Forrás: A színésznő–modell két év után szakított Tom Brady amerikaifutball-sztárral, aki 2006 decemberében elhagyta Gisele Bündchen szupermodellért. Ezután derült ki, hogy Bridget terhes. Kisfia, John 2007 nyarán született, és egy interjúban elmondta, hogy egyedül szándékozik felnevelni. Később hozzáment Andrew Frankel üzletemberhez.
Forrás: Gisele Bündchen és Tom Brady 2009-ben összeházasodtak és két gyereket nevelnek. Brady tartja a kapcsolatot Moynahannel és a fiukkal.