Galéria

5 piercing, ami most nagyon trendi

Forrás: az orrba szúrt Septumhoz hasonlít leginkább. Ezt a kis karikát a felső fogsor előtti vékony bőrbe ültetik és a celebek körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Legtöbbször arany és rosegold változatban kérik. 
Forrás: nem a fülcimpába, hanem a fülkagyló alsó részébe helyezett ékszer. Kicsit hosszabb gyógyulási idővel kell számolni, mint egy sima fülbevalónál, de megéri, hiszen egy jól megválasztott kis kő teljesen fel tudja dobni a megjelenésünket. 
Forrás: a csodatévő! Nem csak szép ugyanis, de állítólag segít enyhíteni a migrénes panaszokat is. Ennek pedig az a magyarázata, hogy a fülporc legbelső ívébe lőtt testékszer pont azt a pontot stimulálja, ami segít a migrénes kínok enyhítésében. Természetesen akupunktúrás vagy akupresszúrás kezeléssel is hasonló eredmény érhető el, ám a fülbevaló előnye, hogy folyamatos nyomást gyakorol a megfelelő részre.
Forrás: Kendall Jenner hozta divatba, és azóta egyre többen csináltatják meg, mert nagyon szexi...Ez tény, azonban sajnos az is, hogy nagyon fájdalmas a szúrása. De talán ezt mondanunk sem kell...
Forrás: a nagy visszatérő! Újra divatba jött ez a fajta piercing, habár a karikák design-ja változott. Mindenesetre ez a verzió most trendibb, mint az egyik orrcimpába helyezett fajta: kiemeli az arcvonásokat és az orr szép ívét.