Galéria

Sztárok meghökkentő szépségtitkai

Forrás:

A szépségtrükk: házi készítésű arcradír. Olívaolajat, frissen facsart grapefruitlevet és durva szemű sót mixel össze, ezzel dörzsöli át alaposan az arcát zuhanyzás közben. Kipróbálhatjuk mi is, az érzékenyebb bőrűeknek viszont azt javasoljuk, a grapefruitlevet hagyják ki inkább az összeállításból és a dörzsöléssel várják meg, míg a só szétolvad kissé az olívaolajban.
Forrás:

A szépségtrükk: szőlőmagolaj. A színésznő bőre rendkívül érzékeny és nagyon sok mindenre allergiás. Arckrém helyett ezért ő szőlőmagolajat használ nappalra és éjszakára is. Bátran kipróbálhatjuk mi is.
Forrás:

A szépségtrükk: durvára őrölt kávé. A színésznő durvára darált kávészemeket kever a tusfürdőjéhez, így radírozza át rendszeresen a testét. Mi is kipróbálhatjuk, de nem biztos, hogy érdemes. Egy sima testradír vagy luffa szivacs is tud ennyit.
Forrás:

A szépségtrükk: jeges víz. A színésznő ragyogó arcbőrét állítólag annak köszönheti, hogy minden reggel, ébredés után belemeríti az arcát egy tál jeges vízbe. Mi is kipróbálhatjuk, sőt, már ki is próbáltuk, és valóban csodás hatást lehet vele elérni: egészséges, pirospozsgás bőrszít és a duzzanatok eltűnését.
Forrás:

A szépségtrükk: borsmenta olaj. Az énekesnő néhány csepp borsmenta olajat ad a szájfényéhez – ettől pirosabbak és duzzadtabbak lesznek az ajkai. Kipróbálhatjuk mi is, de csak mértékkel – vérbőség mellett a mentaolaj irritálhatja is az ajkunkat, amin amúgy is rendkívül vékony, érzékeny a bőrünk.
Forrás:

A szépségtrükk: tojássárga. Hollywood nagyasszonya hajpakolásként alkalmazza rendszeresen a nyers tojássárgát. Néhány csepp citromot is facsar általában hozzá, hogy elnyomja a kellemetlen szagot és még fényesebbé tegye a tincseit. Bátran, bármikor kipróbálhatjuk – nagy eséllyel sokan már régen alkalmazzátok ezt a trükköt. 
Forrás:

A szépségtrükk: aranyér kenőcs. Bizony, ez elég bizarr. Sandra pár dolláros aranyér krémet ken a szeme alatti karikákra, ráncokra. Állítólag elképesztően látványos a hatása. Mivel ezek a készítmények erős, gyógyhatású összetevőket tartalmaznak, nem ajánljuk szemkrémnek. Ha érzékenyek vagyunk rá, rengeteget árthatunk vele a bőrünknek.
Forrás:

A szépségtrükk: almaecet. Ki hitte volna, hogy a mindig tökéletes bőrű(nek tűnő) Scarlett pattanásokra hajlamos? Pedig a színésznő – bevallása szerint – gyakran küzd bőrproblémákkal, a faggyútermelést pedig úgy tudja legjobban kordában tartani, hogy rendszeresen áttörli az arcát vízzel hígított almaecettel. Célzottan, pattanásokra mi is kipróbálhatjuk, de a teljes arcra csak nagyon erősen hígított formában szabad felvinni!