Galéria

5 divattrend 2011-ből, amikre visszatekintve már ferde szemmel nézünk

Forrás:

1.) Jeffrey Campbell Litas

Egy jelenség volt akkoriban, a semmiből tűnt fel és szinte azonnal slágerré vált. Olyan platform különlegesség, ami bizony megfelelő koordinációs képességet igényelt. Bokacsizma kialakítás ide vagy oda, a fotókon nem látszik, de elég magas volt. Mire pedig megtanult benne az ember lánya profi módon közlekedni, addigra ki is futott a boltok polcairól. Bár pár lelkes street styler még mindig erre esküszik, a körülötte lévő nagy csend miatt egyértelmű, hogy ez a cipellő bizony ott maradt 2011 homályában.


Forrás:

2.) Tollas fülbevaló

Tudjuk mi is jól, hogy nyarat írunk és ilyenkor a fesztiválszezon közepén szinte minden életképes lehet, ami különleges és bohó. De nem ez! Öt évvel ezelőtt benne volt a top 3 füldíszben is ez a sokszínű, néha gyöngyökkel kiegészített szépség, de ma már inkább ne ebben gondolkodj, ha szeretnél kitűnni a tömegből. Rég volt, szép volt, elég is volt!


Forrás:

Nők milliói imádták ezt a bő szabású darabot, ami ápolt és eltakart szinte mindenhol. A végsőkig hordtuk, pontosabban addig míg a divatházak kimaxolták ebben a témában az összes anyagot, mintát és változatot. Az ihletekkel együtt pedig a fénye is kihunyt és szépen eltűnt a divat egéről, a férfiak pedig fellélegezhettek. Hiszen nem egy helyen olvashattál róla, hogy a pasik ezt a ruhadarabot utálták a legjobban rajtunk, a fotókat elnézegetve pedig már mi is látjuk a fától az erdőt. Ajjj...
Forrás:

Bizony-bizony 5 évvel ezelőtt még szentül hittünk abban, hogy ez a legjobb találmány hosszú idők óta. Így mindenki boldogan flangált leggingsben, fedetlen hátsóval. Nem voltak még hosszított pólók, csak mi, a cicanacink és az abba fektetett erős hit, hogy ennél jobban bizony semmi sem állhat rajtunk. Hát, most így visszatekintve, valljuk be: tévedtünk!
Forrás:

Jó-jó, de eredeti verzióban mégiscsak emészthetőbb nem? Pörög a retró ezerrel, de a színes leopárdmintás darabok valljuk be: kicsit súrolják az ízlésesség határát. A ránk maradt leggingsek pedig ma már maximum otthonkaként funkcionálhatnak.