Galéria

A tökéletes szépségápolási túlélőcsomag

Forrás:

Alapozd meg a hangulatot!
Szép, egyenletes arcbőrt prezentálni az egyik legkeményebb feladat egy fesztiválon. Sok a por, egész nap kint vagy a tűző napon, este pedig a lüktető tömeg izzaszt meg a koncerteken. Nappalra viselj egy könnyedebb textúrájú BB krémet, ami egyszerre hidratálja és feltölti fáradt bőröd, ám az enyhébb hibákat is elfedi. Estére pedig jöhet egy mattító púder, amiben áttáncolhatod az egész éjszakát. 
InStyle tipp: Lancôme, Hydra Zen BB Krém, 11 000 Ft


Forrás:

Csak egyet!
Lesz pár kellemetlen perced, mikor otthon pakolod a neszesszered, hiszen sok kedvenced kell a hátad mögött hagynod. Egy fesztivál nem a sminkelésről és az órákon át tartó készülődésről, szól, így ha ránk hallgatsz, a szemöldökceruzán kívül csak egy vadító rúzst viszel magaddal. Lehetőleg matt verziót, hiszen azok hipertartósak. 
InStyle tipp: MAC, Russian Red, 6 100 Ft


Forrás:
Oké, ne ess pánikba, a szempillaspirál még belefér. De ennél többre tényleg nincsen szükséged. Ki áll neki a legnagyobb buli közepén füstös szemet készíteni?
InStyle tipp: L'Oréal, Miss Manga Hippie szempillaspirál, 2 999 Ft
Forrás:

Gyors felfrissülés
A buli hevében jól jön az arctisztító kendő. A tiszta bőr érzete új löketet ad a bulizáshoz, valamint az apró mitesszerek rohamos számú növekedését is megelőzi. 
InStyle tipp: Nivea, Micellás arctisztító kendő, 1349 Ft


Forrás:

Az etalon
Kézfertőtlenítő nélkül nem is fesztivál a fesztivál, tankolj fel belőle!
InStyle tipp: The Body Shop, Epres kézfertőtlenítő, 790 Ft


Forrás:
A szélfutta tincseknél idén nem választhatsz praktikusabbat és trendibbet, szóval mi azt tanácsoljuk, hogy a fesztivál ideje alatt hagyj fel a hajad rendezgetésével. Ja és hajvasalók kíméljenek!
InStyle tipp: Toni&Guy, Textúráló spray tengeri sóval, 2 000 Ft
Forrás:
Ne felejtsd otthon az aktuális körömlakkodat sem, hiszen a buli hevében számítani lehet arra, hogy még a szokásosnál is gyorsabban pattogzik le a festék. Ezen kívül egy kompakt tükör, szemöldökcsipesz és körömreszelő is legyen a túlélőcsomagodban. Murphy mindig résen van, ám ezúttal nem jár túl az eszeden!
InStyle tipp: OPI, Need Sunglasses körömlakk, 2 900 Ft
Forrás:
Ha követted tanácsainkat, akkor a pakolással már nem lehet gond, hiszen egy közepes méretű neszesszerben el kell, hogy férjenek a legfontosabb szépségápolási termékek. Természetesen szerezz be egy igazán fesztiválos darabot!
InStyle tipp: H&M, Sminktáska, 1 990 Ft