Galéria

A legszexibb vízilabdázók Rióban

Forrás: Varga Dániel - Régóta szurkolhatunk már neki a magyar csapatban, a keret oszlopos tagja, Rióban sem vesszük majd le róla a szemünket.
Forrás: Marco Del Lungo - Ha nem tudnánk, hogy az olasz csapatban játszik, azt gondolnánk modell. Persze ettől még akár az is lehet belőle egyszer.
Forrás: Christan Presciutti - Az olasz válogatott egyik legnépszerűbb tagja, amin mondjuk nem lepődünk meg. Kövesd Instán az újabb és újabb fotókért!
Forrás: Szivós Márton - Egy megbízható, állandó tag a hazai csapatban, aki az évekkel csak egyre jobban néz ki. Hozza majd a gólokat a meccseken, ebben nem kételkedünk!
Forrás: John Mann - Az amerikai csapat egyik sztárja, akit érdemes követni Instagramon is, rengeteg képet oszt meg edzéseikről.
Forrás: Zalánki Gergő - Az 1995-ös születésű Gergő fiatal tehetség, aki helyet csinált magának a válogatottban. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy sokáig ott is marad.
Forrás: Rhys Howden - Az ausztrálok büszkesége, aki tényleg úgy néz ki, mint aki egész életében a napsütésben szörfözött hobbiból a póló mellett.