Galéria

Ezek a legszebb koszorúfonatok

Forrás: Vagány hercegnő A bájos, de kissé tehenészlányos hagyományos fonással készült korona helyett próbáld ki Shay Mitchell halszálkafonatát, ami a legnőiesebb ruhát is azonnal vagánnyá teszi. Tökéletes választás egy hőségben megtartott esküvőre, akár vendég, akár menyasszony vagy!
Forrás: Modern hableány Margot Robbie a sellők királynője ezzel a halszálkafonással készült koszorúval a fején. A strandhullámokkal kombinált frizura egy elegáns tengerparti esemény tökéletes kiegészítője.
Forrás: Homlokon futó Ez a diszkrétebb verzió szuper ötlet a hétköznapokra is, végy példát Victoria Justice-ról, aki ugyan hagyományos háromfonatos fejpántként viseli, de izgalmassá teszi egy kimosható hajszínezővel.
Forrás: Vegyes kontyban Az egyszerű és parkettafonás keverése teszi olyan szofisztikálttá Charlize Theron frizuráját, gyakorlatilag több különböző koszorút visel a fején.
Forrás: Hajpántként Még egy jó módszer a tehenészlány stílus elkerülésére, ha vékony fonásban, hajpántként viseled a „koszorút”, mint Lily Aldridge, nagyon romantikus a frufru felett hordani!
Forrás: Hippi tündér Vanessa Hudgens stílusos, de bohém fonatában remekül mutatnak a kis virágdíszek. Nagyon jó példa arra, hogy a természetesen göndör hajból milyen szép, vastag fonás készíthető.