Galéria

Az őszi szezon 5 kulcsdarabja

Forrás: (Stella McCartney 2016 ősz-tél)

Ez a trend gondoskodik arról, hogy ne fázzunk idén ősszel és télen. A korábbi évekhez képest glamúrosabb, fényesebb anyagú vagy éppen szokatlan színű a pufidzseki és nem sportosan hordjuk. Húzd nyugodtan koktélruha vagy metálfényű szoknya fölé, vagány és stílusos!
Forrás: (Rochas 2016 ősz-tél)

Az elmúlt néhány szezonban egyre erősödött a bársony jelenléte, de eddig valahogy nem tudta megvetni a lábát a legnépszerűbb darabok között. Ennek idén ősszel vége lehet, mert egyre több az olyan bársonyból készült darab, ami nem testhezálló, ettől pedig valahogy sokkal modernen hat. Csapj le egy oversized, vagy fodros, bővebb fazonú szoknyára!
Forrás: (Tibi 2016 ősz-tél)

A maszkulin trend az állandó ellenpontja az újabbnál újabb nőies irányvonalaknak. Idén pedig a hajszálcsíkos blézerek és nadrágok a leghangsúlyosabbak. Szettben is hordhatod, vagy külön-külön, nőiesebb párosításban, kifinomult, időtálló és mégis üde!
Forrás: (Versace 2016 ősz-tél)

A sportos darabok már sok-sok szezon óta keverednek a gardróbunk egyéb lakóival, idén a cipzáras magasnyakú vagy galléros vékony pulóverek a kedvenceink. Hordd szexisen egy miniszoknyával vagy valami kifejezetten modernnel, hogy csillapítsd kicsit a retró beütését!
Forrás: Bőszárú nadrág (Rosie Assoulin 2016 ősz-tél)

Már tavaly ősszel elindult a szoknya és ruha alá húzott nadrág régi trendjének felélesztése, de idén várjuk a csúcsosodását. Amellett hogy kényelmes viselt, az erősen trapéz vagy bőszárú nadrág hihetetlenül jól mutat egy sliccelt ruha alól kikandikálva. De persze magában is viselheted, bomberdzsekivel ígyis-úgyis istenien mutat!