Galéria

6 sztár ikonikus ruhadarabja, amit még ma se felejtettünk el!

Forrás:

Az egyik legklasszikusabb, a ruhák ruhája amit William Travilla tervezett! A színésznő eme darabot a Hétévi vágyakozás című 1955-ös filmjében viselte, a kosztüm végül egy 2011-es aukció során 5,6 millió dollárért kelt el.


Forrás: A magyarul csak Álom luxuskivitelben cím alatt futó, 1961-es alkotásban viselte a törékeny színésznő ezt a Hubert de Givenchy által tervezett fekete darabot. Természetesen az összképet az elmaradhatatlan kiegészítők tették teljessé, pontosabban a gyöngysor, a kesztyű és a tiara.
Forrás:

3.) Elizabeth Hurley és a kapcsok

Még valamikor - tényleg lassan már időszámításunk előttinek tűnik - régen a színésznő és Hugh Grant bizony egy pár voltak. Kettejük kapcsolata pedig nem mondható egy gyors románcnak, ugyanis 13 éven át alkottak egy párt. A fotó a Négy esküvő és egy temetés című film premierjén készült 1994-ben. A kreáció létrejötte pedig nem másnak köszönhető mint a Versace-nak.
Érdekességként: a ruhát egyébként 2012-ben Lady Gaga is viselte, de hát mégiscsak a tyúk volt előbb, vagy a tojás? Na de értitek!


Forrás:

Szintén egy Versace darab volt az, aminek köszönhetően Jennifer Lopez is felkerült a listánkra. 2000-et írunk és a Grammy-díjátadó vörös szőnyegén úgy gondolta, hogy ebben ragyog végig, akkori barátja P. Diddy oldalán. Egyébként az énekesnő rákontrázott és 2014-ben ismét magára öltötte ezt a bizonyos ruhát, ami tényleg olyan mintha ráöntötték volna.
Forrás:

2006-ot írunk és tudjuk jól, hogy a MET-gála lázában kicsit mindenki szereti feszegetni a határait, abban az évben pedig a téma az 'AngloMania' volt. A név pedig magáért beszél azt gondolom, mindenki kicsit a brit hagyományokat éltette, és a Szex és New York Carrie-je ki mástól választott volna ruhát ha nem Alexander McQueen-től?!
Forrás:

2010-ben a Monsterek nagyasszonya úgy döntött: a Video Music Awards a legjobb hely arra, hogy keresztülhúzzon minden eddigi divatszabályt, és húsokkal borítsa be magát. A nyers marhahús felhasználásával készült darabot, Franc Fernandez tervezte és Nicola Formichetti valósította meg. Az állatjogi szervek nem nagyon értékelték az énekesnő, divat iránti elköteleződésének ezen formáját, az újságírók viszont imádták.