Galéria

Klasszikusok másképp: a kis fekete ruha

Forrás: Adj hozzá sálat! Ha már unod csupán különböző ékszerekkel variálni, viselj hozzá egy bandanát vagy egy vékony sálat. Sokféleképpen megkötheted a nyakadban is, de fajtától függően viselheted a csuklódon, a felkarodon, vagy a derekadon is.
Forrás: Húzz alá nadrágot! Szerencsére újra menő a ruha vagy szoknya alá nadrágot húzni, arra figyelj ennél a trendnél, hogy a ruhád kicsit hosszabb legyen, legalább térdig érjen. Viselhetsz szűkszárú nadrágot, trapézt, farmert vagy bőszárú verziót is, szupersikkes!
Forrás: Avanzsálj valamit kis feketévé! Nincs egy fekete ruhád sem? Nem probléma! Nézz körül a szekrényedben, lehet, hogy van egy vékony kabátod, egy hosszított blézered vagy mellényed, amit ruhaként hordhatsz önmagában, erre senki nem számít!
Forrás: Rétegezz alá! Hűvösebb estékre ne felső rétegben gondolkodj, hanem húzz a kis feketéd alá egy pólót, blúzt vagy garbót, végtelen lehetősség van ebben a módszerben.
Forrás: Engedd el a fantáziád! Az igazán profik rétegezhetnek szinte bármit alá és fölé is, lényeg, hogy egy ilyen szettnél háttérbe szoruljon a kis fekete ruha, csak éppen hogy kivillanjon valamelyik része.