Galéria

12 apró, ám csinos balkon

Forrás: A színek rengeteget számítanak! Ha nem akarsz új bútorokra beruházni, érdemes szétnézni a pincében, vagy a már megunt berendezési tárgyaid között és egy-egy darabot esetleg újrafesteni. Nagyon hangsúlyos és szép eredményt lehet elérni vele, és még megválnod sem kell tőle!
Forrás: Az erkély méretétől is függ, hogy mennyire engedheted szabadjára a fantáziád. Van ahol még egy ebédlő asztal méretű pad, vagy asztalka is elfér: ilyenkor érdemes mérlegelned, hogy vajon mennyire fogod kihasználni ezt a funkcióját.
Forrás: Aprócska balkonhoz is illik a természetesség. Ha nem is az egész padlót, hanem akár csak egy részét kaviccsal feded be, igazán otthonos kis zugot kaphatsz.
Forrás: Még a legkisebb helyre is odavarázsolhatod a saját kis mini provenceodat! Egy kedves levendula bokor, és kész is a boldogság! :-)
Forrás: Karakteres házaknak csak karakteres erkélyük lehet! Mindig használd ki az épület adottságait, hogy minél jobban harmonizáljon a balkonod a környezettel!
Forrás: Ha zárt balkonod van, egy kis furfanggal szinte meg is növelheted vele a lakásod hasznos alapterületét. Ki mondta, hogy a teraszra nem passzol a metró csempe??? Szuper komfortos sarkot alakíthatsz így ki, ahova jól esik majd elvonulni.
Forrás: A minták és színek harmóniája! Nem kell, hogy telezsúfold a balkont, elég egy-egy hangsúlyosabb textília, vagy berendezési tárgy, és máris szinte saját egyénisége lett az erkélyednek!
Forrás: Ez annyira jó ötlet, hogy nem bírtuk kihagyni! Igen, a lényeg a részletekben rejlik, és hát mit meg nem adnánk azért, ha néha ily módon is közelebb kerülhetnénk a külvilághoz, miközben bőszen dolgozunk... Nektek is tetszik?
Forrás: Remek példa arra, hogy a szinte minimál stílusú berendezés milyen jól harmonizálhat egy teljesen más korban született épülettel. Itt tényleg nagyon szép összképet alkot a sokat látott kő korlát és a modern design.
Forrás: Nem csak a nappali, hanem az esti hangulatra is érdemes gondolni! Rengeteg elemmel, vagy akár napelemmel működő égősort, lampion füzért és egyéb világítást lehet ma már kapni, csak a stílust kell kitaláljuk hozzá!
Forrás: Így is be lehet engedni a természetet az otthonunkba! Ha nem akarunk a lakásunkban túl sok növényt felhalmozni, akkor elhelyezhetjük őket a balkonon is, ahol még kellemesebben élvezhetjük a társaságukat. Ha zárható, fűthető erkélyünk van, akkor pedig télire sem kell beköltöztetnünk a zöldeket.
Forrás: Lazulós, beszélgetős, vagy olvasgatós délutánokra és estékre ennél kellemesebb helyet szinte el sem tudunk képzelni. Ha nem készítünk fix ülő-, vagy fekvőhelyet magunknak, akkor is könnyedén rögtönözhetünk egyet, amint azt az ábra is mutatja.