Galéria

Még 5 érv amellett, hogy a mom jeans a te szívedet is meghódítsa!

Forrás:

Tudjuk jól, hogy ez elég sablonosan hangzik: de így van! A tökéletes magas derekú darab megtalálása nem is olyan könnyű mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Fontos ugyanis az, hogy a derék fronton azért passzolós legyen a dolog, mert ha nem, az bizony sokat elvehet az összképből. Abszolút nem árfüggő az, hogy melyik nadrág jó, és melyik nem, itt sokkal inkább az alkat dominál - bár tény és való, hogy a drágább árkategóriájú darabok közt picit könnyebb jó méretet találni, hosszában és széltében is.
Forrás:

Olyan egyszerű, hogy nincs is rá szó! Tényleg működik! Az összhatás pedig annyira '90-es évek amennyire csak lehet. Szóval a tökéletes farmer felkutatása után, egy jó crop top kiválasztása már gyerekjáték lesz.
Forrás:

Nem teljesen érzed magadénak a fazon szár részét? Semmi gond, pár hajtás csodákra képes.
Forrás:

Ha más nem, hát ez az apró trükk segít abban, hogy ne érezd annyira 'nagynak a fenekedet' ebben a farmerban. A nőies cipellőkön kívül, a magasított bokacsizmák is játszanak.
Sokan pont azért félnek ettől fazontól, hiszen a bő-, répa szabás miatt, a hátsó felünk nem mindig a legjobb 'arcát mutatja'. Mi mondjuk pont azt gondoljuk, hogy ez badarság, mert a mom jeans valamiért nagyon jól kollaborál a női vonalakkal, és bármennyire is tűnik elsőre kicsit lazábbnak, a különlegessé miatt éppen annyira szexi is.


Forrás:

Ne félj az övektől, mert inkább hozzáadnak az outfithez, mint elvesznek. Találd meg a neked leginkább tetsző, kicsit vastagabb típust és kombináld kedvedre kedvenc darabjaiddal.