Galéria

Ezeknek a sztároknak a frizuráját irigyeljük a legjobban!

Forrás: 1. BeyoncéQueen Bee végzett a lista első helyén, így most már hivatalos, hogy kócos tincseiért tényleg az egész irigyli. Meg mennyi minden mást még...
Forrás: 2. Blake LivelyA Gossip Girl idején jól felépítették Blake stílusát, és a laza hullámokat úgy tűnik, hogy sokan szeretnék otthon is elkészíteni.
Forrás: 3. Jennifer LawrenceAki hajvágáson gondolkozik, az tuti rákeres a színésznő szexis long bob frizurájára. Arról nem is beszélve, hogy ez a jeges szőke szintén szupermenő!
Forrás: 4. Emma StoneÉrdekes, de Emma nem a vörös tincseivel került fel a listára. A frufrujának titka érdekel mindenkit, amit nem csodálunk, tényleg tökéletesen illik hozzá. 
Forrás: 5. Taylor SwiftTaylor szintén a frufrujával tartja izgalomban a világot, természetesen a pasiügyein kívül.
Forrás: 6. RihannaAz énekesnő kaméleonként váltogatja a  frizuráját, de ez a decens bob mindenkinek bejött.
Forrás: 7. Mila KunisBár a sztármami pont a napokban váltott, szögegyenes és fénylő hajkoronája pont olyan ikonikussá vált az utóbbi időben, mint anno a Rachel frizura. Talán göndör tincseivel most újabb trendet teremt?
Forrás: 8. Gigi HadidA modell viszonylag friss hús a trendszetterek között, mégis ő az, akinek minden megmozdulása lázban tart minket. Kifogástalan a stílusa, szerintünk érdemes rá és a hajára is figyelni!