Galéria

Garry Marshall (1934-1996) hét legemlékezetesebb romantikus filmje

Forrás:
Gazdag üzletember beleszeret egy utcai prostituáltba, szép ruhákat vásárol neki és úrinőt csinál belőle? Ha tündérmese, hát legyen tündérmese. Julia Roberts belépője Hollywood A-listájába.
Főszereplők: Julia Roberts, Richard Gere
Részlet a filmből >>
Forrás:
Amikor hol az egyik, hol a másik szerelmes nem hisz benne, mégis egymásra találnak. Érdemes újra megnézni ezt a keserédes történetet már csak Michelle Pfeiffer és Al Pacino kiváló alakítása miatt is.
Főszereplők: Michelle Pfeiffer, Al Pacino
Részlet a filmből >>
Forrás:
Mi bizony el is felejtettük, hogy ezt a bájos művészfilmet is Garry Marshall rendezte! Főszereplője egy enyhén fogyatékos fiatal lány, aki beleszeret egy hozzá hasonló fiúba, ám a lány gazdag édesanyja mindent megtesz, hogy útjába álljon a boldogságuknak.
Főszereplők: Juliette Lewis, Diane Keaton, Giovanni Ribisi
Itt nézhetsz bele a filmbe >>
Forrás: Oltári nő (Runaway Bride, 1999) Ki az a menyasszony, aki pont az oltár előtt gondolja meg magát, méghozzá újra és újra? Ike, az újságíró a körülmények bizonyos összejátszása folytán éppen ennek a jelenségnek megy utána. Egy újabb Julia Roberts–Richard Gere film, közkívánatra.
Főszereplők: Julia Roberts, Richard Gere
Itt nézhetsz bele a filmbe >>
Forrás:
Egy újabb tündérmese a rút kiskacsából 21. századi hercegnővé átvedlő Anne Hathaway-jel a főszerepben. A Meg Cabot-leányregényből készült film az akkor 18 éves Anne első filmes munkája volt; ha valaki nem tudná, őt is Garry Marshall fedezte fel.
Főszereplők: Anne Hathaway, Julie Andrews
Ebből a párperces részletből kiderül, hogy milyen fájdalmas dolog megszabadulni a rút kiskacsa énünktől >>
Forrás: A manhattani divatügynökségnél dolgozó Helen a New York-i fiatal szinglik szédítő mindennapjait éli egészen addig, amíg nővére és sógora autóbaleset áldozatai nem lesznek. Helent nem csak a gyász sokkolja, hanem az is, amikor a végrendeletből kiderül: az elhunytak rábízták a három gyerek felnevelését. A 15 éves Hayden Panettiere és a kislány Abigail Breslin ellopják a show-t.
Főszereplők: Kate Hudson, John Corbett, Hayden Panettiere, Spencer Breslin, Abigail Breslin
Itt nézhetsz bele a filmbe >>
Forrás:
Garry Marshall nagy sztárparádéjában mindenki nagyon készül a Szerelmesek Napjára -- vagy épp ellenkezőleg.
Főszereplők: Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper, Patrick Dempsey, Héctor Elizondo, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Taylor Lautner, Shirley MacLaine, Emma Roberts, Julia Roberts, Taylor Swift
Itt nézhetsz bele a filmbe >>