Galéria

Emlékszel? 6 elfeledett divat kedvenc a 2000-es évekből!

Forrás:

Avril Lavigne ma már 31 éves, de 2002-ben mikor piacra került 'Complicated' című száma, még ő is csak 18 volt. Szinte azonnal ismertetőjegyévé vált a nyakkendő, amitől jó pár albumon keresztül nem is szabadult. Ezt aztán szépen az orosz t.A.T.u zenekar is átvette, de azt gondoljuk jobb ezt a vonalat nem bolygatni.
Forrás:

Emlékszel még, hogy a nyári szünetben mennyire trendi volt ilyen tincsekkel vonulni a strandon? A különféle ifjúsági magazinokhoz nem egyszer volt plusz ajándék ennek, a műanyag, amolyan instant változata, amit elég volt csak ráhúzni a tincsedre és kész is volt a csoda.
Forrás:

A különféle keményebb műfajok, emészthetőbb zenéinek hála, a lázadó stílus begyűrűzött a trendek közé is. Minél több lánc lógott rólad, annál jobb volt! Sőt lehetett olyan öveket kapni, amiken már alapból ott csillogott pár ilyen fémes szépség, hogy aztán minden leülés-felállás után legyen mit rendezgetnünk magunkon. Ohh azok a régi szép idők!


Forrás:

A rikító árnyalatokat imádta a '80-as, a '90-es évek, így szinte sejthető volt, hogy egy átalakult formában feltűnik majd a 2000-es évek elején is. Így is lett! Az egyik nagy kedvenc volt ez a bogáncsra emlékeztető, tüskés fülbevaló is, a szivárvány összes vibráló színében.
Forrás:

Óhh azok a gyönyörű hajdíszek, amikkel képesek voltunk reggelente akár hosszú perceken át bajlódni. Minél több apró pillangó, kis virág és egyéb cukiság volt a hajunkba csíptetve, annál jobb volt.
Forrás:

Jó-jó ez még most se tűnt el teljesen, de annyira jellemzi az új évezred első évtizedét, hogy nem hagyhattuk ki a szórásból. Mindenki ezt hordta unásig, és meglepő módon mindenhez passzolt... Legalábbis akkoriban egészen biztosan ezt hittük.