Galéria

7 celeb, aki túl fiatalon feküdt a sebészkés alá

Forrás: 2013-ban; a Kardashian-valóságshow-széria egyik sztárja többször nyilatkozta, hogy nem is emlékszik, milyen a reflektorfényen kívül élni. Lapozás után kiderül, mi történt az arcával...
Forrás: még csak augusztusban lesz 19; az 1997-ben született tévésztár egyre több kifutón bukkan fel. Kylie az évek óta terjedő pletykákat követően csak 2015-ben ismerte el, hogy ajakfeltöltő injekciókat kap. Most éppen új szájfénykollekciójával tarol a kozmetikai piacon.
Forrás: Iggy Azalea 2013-ban. Az ausztrál származású rapper 2014-ben Jennifer Lopez videójában, a Booty-ban is riszálta, amije volt. Sajnos ő sem volt elégedett a mellével és az orrával...
Forrás: nyíltan felvállalta, hogy 2014-ben mellnagyobbító műtétnek vetette alá magát és az orrát is megcsináltatta. Rossz nyelvek szerint az arcán és a fenekén is faragtak a plasztikai sebészek.
Forrás: modell tiniként. A következő képen látható, hogy miképp változott meg az alakja a plasztikai beavatkozástól.
Forrás:  18 évesen, 1997-ben nagyobbíttatta meg a mellét, és apukája, Rod Stewart aktívan támogatta ebben. Ez a kép 2000-ben készült róla.
Forrás: Később Kimberly megbánta a döntését: 23 évesen kivetette az implantátumokat, bekereteztette és postán elküldte Jack Osbourne-nak.
Forrás: 2002-ben, 17 éves ifjú sztárjelöltként. Ekkor még minden természetes volt rajta...
Forrás: 18 évesen szilikonoztatta a mellét, mert úgy érezte, a természetes melle nem megfelelő formájú. Azóta túl van 9 évadnyi Agymenőkön, és a Forbes magazin szerint ő volt 2015-ben a legtöbbet kereső tévés színésznő Sofía Vergarával holtversenyben.
Forrás: hamvas 18 évesként, 1990-ben. A következő képen látható lesz, mit műveltek vele az évek (és a beavatkozások).
Forrás: kora húszas éveiben csináltatta meg a mellét, de utólag megbánta, mert akadályozta a szoptatásban. Így néz ki 2016-ban – szerintünk az arca sem maradt érintetlen.
Forrás: Kourtney Kardas sem volt elégedett a mellével, így 22 évesen megnagyobbíttatta. Ezen a képen már „utána” látható – egy „előtte” fotó lapozás után. 
Forrás: családja körében, 2000-ben, 21 évesen. Tőle balra húga, Khloé, jobbra nevelőapja, Bruce Jenner (aki 2015-ben nővé operáltatta magát és ma Caitlyn Jennerként él), anyja, Kris Jenner, öccse, Rob Kardashian és nagyobbik húga, Kim Kardashian.
Forrás: Lindsay Lohan gyerekkora óta modellkedik és forgat. Ezen a képen még csak 17 éves.
Forrás: tinikora óta spekulációk kereszttüzében áll, milliók találgatják, hogy mit csinált az arcával, a szájával és a mellével. Eddig csak nem sebészeti jellegű arckezeléseket ismert be.