Galéria

A legszebb sminkek a párizsi kifutóról

Forrás: Személyreszabott, különböző, de egyformán látványos tusvonalak uralták a Dior kifutóját.
Forrás: A Schiaparelli játékos, színes kollekcióját jól kiegészítették a narancssárgára festett szemek, amik meglepően jól álltak a barna, a kék, a zöld és a szürke szemű lányoknak is. Próbáld ki te is, úgy, hogy a szemhéjpúderen kívül csak a Helia-D BB krémet viseled, ami tökéletes, természetes bőrt varázsol.
Forrás: A Versace modelljei vagy csillámporral turbózott vörös ajkakat vagy jeges kékkel hangsúlyozott szemeket kaptak.  Mindkettő merész, de jól működik, mert az arc többi része csak éppenhogy van hangsúlyozva.
Forrás: Versace
Forrás: A szexis Vauthier kollekciót egyszerű, de üde smink egészítette ki: rózsás ajkak és bronzos arccsont illetve szemek.
Forrás: A Chanel kifutóján babaszerű sminket viseltek a modellek, alul és felül is műszempillát tettek fel nekik és úgy hangsúlyozták a szemeket fekete ceruzával, hogy sem a belső, sem a külső szemzugban nem találkoztak a vonalak, ez optikailag nagyítja is a szemeket.
Forrás: A természetes alapot meglepő, hópiheszerű sminkkel egészítették ki, illetve néhol fehérre festett pillákkal. Nem látjuk magunk előtt, hogy ez a trend elterjedne, de egy csillámos változatot könnyű elképzelni!