Galéria

Ezt az időutazást te se hagyd ki: 5+1 híresség akkor és most!

Forrás:

A 24 éves színésznőt számtalan jó filmje ellenére, sokan még ma is a Csillagainkban a hiba című film Hazel Grace-ként ismerik. Shailene gyönyörű vonásai már kislányként is megmutatkoztak, felnőtt nőként pedig még inkább csodaszép.
Forrás:

Az énekesnő mostanában kap hideget és meleget is, ugyanis ha még nem hallottad volna: Calvin Harris után még le sem telt a gyászidő, ő már Tom Hiddleston oldalán kereste a boldogságot, na meg a közös házat. De most nem is ez a fontos! A country zenészként induló Taylor kislányként még inkább bájos fürtjeiről és vele született zenei tehetségéről volt ismert. Hála égnek a plasztikákkal tarkított pletykák vele kapcsolatban még nem keltek szárnyra.
Forrás:

Az egykori Posh Spice se volt mindig a kifinomult ízlés szobra, de nézzük el neki, hiszen fiatalon mi is elkövettünk jó pár olyan divatbűnt, ami után évek múlva már a fejünket fogjuk. A plasztikai műtétek számára most ki se térnénk, hiszen pontos adat nincs arról, hogy David Beckham neje mégis hányszor feküdt a jótékony kések alá... De egy dolog biztos: a divattervező szó alatt ma már az ő nevét is egyre többen említik.
Forrás:

A Twilight filmek hozták meg neki az igazi hírnevet, ám a színésznő már 2002-ben a kritikusok szerint is zseniálisat alakított a Pánikszobában Jodie Foster oldalán. A vámpírtörténetek után végre ő is önmaga lehetett, ma már nyíltan vállalja biszexualitását, és előszeretettel lázad akárcsak egy minimális formában is, minden egyes vörös szőnyeges rendezvényen.
Forrás:

A legifjabb és lassan a legpózerebb díjat is magáénak tudható Jenner lány körül, folyamatosan keringenek a pletykák. A magánéletén túl, pedig már csak a külseje lehet érdekesebb (már akinek az), hiszen még mindig pofátlanul fiatal a maga 18 évével. Mondhatnánk azt is, hogy az őt körülvevő családból milyen jó példát tanulhatna az ember lánya? De a rosszindulatot most meghagyjuk máskorra.
Egy biztos: nem normális az, hogy egy ilyen fiatal lány már évek óta a plasztika rabja, és még mindig ordít róla, hogy ő és az egészséges énkép még köszönőviszonyban sincsenek. Reméljük csak egy fiatalkori útkeresés mindez, és nem jut majd Lindsay Lohan sorsára, akinek egy időben felismerhetetlenségig torzult az arca, a sok belefecskendezett kemikáliától. Jaj!!


Forrás:

A világhírű Gigi húga sokak szerint szintúgy nem bírt várni azzal, hogy idővel a természet majd mindent elrendez a testén úgy ahogy kell, és már most 19 évesen több kisebb átalakításon van túl. A gén-lottón szerintünk nagyon jól szerepelt a modell, így nem is értjük az egészet, de egy szó mint száz: elképzelni sem tudjuk, hogy miért unatkoznak ennyire a gazdag sztárcsemeték....De talán egyszer jobb hobbit is találnak majd maguknak a műtéteken kívül.