Galéria

Milyen színű a szemed? Megmondjuk, hogy hangsúlyozd ki!

Forrás: Zöld: valószínűleg smink nélkül is ragyogó a tekinteted, ezért nincs szükséged erőteljes színekre. Fénylő barna árnyalatok közül válassz nappal és tompa, nem túl élénk lilát este.
Forrás: Kék: a világosabb árnyalatokat részesítsd előnyben. Tartózkodj a túlzottan fekete, sötét, füstös szemtől, mert nagyon erős lehet a kontraszt. Remekül áll viszont a pezsgőszín és a korallos árnyalatok, kiemelik a tekinteted.
Forrás: Szürke: a füstös, kormos árnyalatok fokozzák a szürke szem színének intenzitását. Az ezüstös árnyalatok, a grafitszürke és a kobaltkék még kiugróbbá teszik ezt a ritka szemszínt!
Forrás: Mogyoróbarna: a világosabb barna szem csipetnyi arany és zöldes árnyalatait szikrázóvá teszik a pasztellszínek, például egy fáradt rózsaszín és a metálfényű, krémes állagú szemhéjfestékek.
Forrás: Barna: a mélyebb barna árnyalathoz szinte minden szín passzol, de különösen jól működik bronzzal, arannyal és lazacszínnel. Bármilyen árnyalatot is használsz, mélységet ad a tekintetednek, ha feketével keretezed a szemed és ezt dolgozod össze a szemhéjpúderrel.