Galéria

Foci EB 2016: ők a legszexibb futballisták a gyepen - 2.rész

Forrás: Ezt a fotót látva talán nem is kell semmi kommentárt hozzáfűznünk a dologhoz... A mostani eb-n mondjuk hosszú szakállal nyomul, amit hanyagolhatna, de azért így is nagyon jól néz ki! 
Forrás: A 30 éves tengerkék szemű kapus évek óta a német válogatott első számú választása, ha világversenyről van szó. És hát a miénk is...
Forrás: A 184 cm magas balhátvéd sok női szívet megdobogtatott a játékával, annak ellenére, hogy csapata most nem szerepel annyira fényesen az eb-n. 
Forrás: az olaszok csodakapusa, aki évtizedek óta ott van a topon. 38 évesen még mindig a legjobbak között emlegetik, nem véletlen, hogy ezen a bajnokságon sem cseréltek le őt egy fiatalabbra...
Forrás: Talán egy picit kakukktojás lehet ebben a listában, de Rooney olyan alakja az angol focinak, akit kár lenne kihagyni a felsorolásból. Plusz azért elég cuki is, nem? 
Forrás: Szalai Ádám mellett neki is muszáj helyet kapnia a jópasik sorában! A 37 éves labdarúgó 2004 óta házas és egy cuki kislány, a 8 éves Hanna apukája.
Forrás: . A 26 éves játékos is foglalt sajnos, de nézni azért szabad! Nem is gondolnánk elsőre, de már 2 kislánya van feleségétől, Emmától.