Galéria

Szempillatrendek 2016 nyarán

Forrás: Színesben Ha azt szeretnéd, hogy igazán látványos legyen a színes spirálod hatása, tegyél  fel először fehér szempilla-alapozót és csak a felső pillasoron használd!
Forrás: Óriáspillák A trükk az, hogy szempillaalapozót kell használni a spirál alá, majd több rétegben áthúzni feketével.
Forrás: Porcelánbaba Az igazán drámai játékbaba pillákhoz szükséged lesz tincses műszempillákra, de ha nincsenek nagyon rövid pilláid, akkor megpróbálhatod természetesen is. Vigyél fel tekintélyes mennyiségű spirált és csipesszel ragaszd össze a szempilláidat.
Forrás: Maszatka Kend be vastagon alul és felül is spirállal, majd tüsszents egyet! Na jó, a sűrű pislogás is megteszi! A sminked többi része viszont legyen rendezett a túlzottan grunge-os hatás elkerülése végett.
Forrás: Középpillák Nagyon izgalmas és csinos trend. Csak a középső harmadon használd alul és felül is a színes spirált, nagyobbnak tűnik majd tőle a szemed! A spirált ne hosszában kend, hanem csak a hegyével, nehogy túlszaladj!
Forrás: Dúsítás A sminkmesterek kikísérletezték, hogy ha visszafelé húzod a spirált a végétől a tövéig, tömöttebbnek fognak tűnni a pilláid.