Galéria

Ezek a frizkók állnak jól vékony szálú hajhoz

Forrás: Ne félj a rövid hajtól! Scarlett Johansson frizurája nem tűnik laposnak, mert az arckörüli tincseknek van volumenje.
Forrás: A hullámok a legjobb barátaid! Keira Knightley sellőtincsei nagyon bájosak, attól lesz ilyen modern, hogy a tincsek vége kimaradt a göndörítésből, ráadásul így kevésbé is töredezik a hajvéged, márpedig ez a probléma hatványozottan érint, ha vékony a hajad.
Forrás: Az arcot keretező tincsek lépcsőzetessége is dúsabbnak mutatja a hajad, az oldalra csapott Bardot-frufrut is neked találták ki, no és persze Kate Moss-nak, imádtuk ezt a 2010-es frizuráját, ami ma is megállja a helyét!
Forrás: Nagyon laza Poppy Delevingne mély, oldalirányú választéka, vagányabbá teszi a díszes estélyiruhát.
Forrás: Az egyenesre vágott (vagy amikor trükkösen csak egyenesnek tűnnek a) hajvégek optikailag több volument kölcsönöznek a frizkódnak és egyenesen is viselheted, mint Natalie Portman.
Forrás: Karlie Kloss bizonyítja, hogy egy jó beszárítás csodákra képes, fejedelmien elegánssá teszi a vékony szálú hajat.
Forrás: Végül, de nem utolsó sorban, a hajfestéktől is vastagabbnak hatnak a hajszálaid, persze nem kell feltétlen Claire Danes arany tincseit választanod. Azt viszont mindenképp ellesheted a színésznőtől, hogy lehet a legtöbbet kihozni egy elegáns kontyból: az arcot keretező tincsek és a feltűzés kombinációja a valóságnál sokkal több hajat sejtet.