Galéria

Stílusleckék Gigi Hadidtól

Forrás: Giginek remekül állnak a kissé maszkulin, magas derekú nadrágok, ezzel a szettel emlékeztet rá, hogy nem csak alkalmakkor hordhatjuk, szokatlan, de hétköznapokra nagyon vagány párosítás a nyomott mintás ujjatlan pólóval.
Forrás: Végre tudjuk, mihez áll jól a barna rúzs – az ártatlanul szexis fehér maxiruhához!
Forrás: Gigi mestere az elegáns és sportos darabok keverésének. A hajszálcsíkos vörös nadrágkosztümöt fiatalossá teszi a strukturált kapucnis felső és az edzőcipő, hogy a szetthez tökéletesen passzoló napszemüvegről már ne is beszéljünk!
Forrás: Tökéletes buliszett a szaggatott, grunge-os farmer, póló és kabát, mert Gigi glamúrossá teszi a sárga magassarkúval, a testlánccal és az erős szemfestékkel. A huszonegy éves modell remekül mutat a korához illő szettben.
Forrás: Ez az aszimmetrikus ruha maga a tökély, annyira izgalmas a szabása, hogy az sem teszi unalmassá a szettet, hogy Gigi csupa nude árnyalatot visel, sőt talán pont így érvényesül igazán a bonyolult sziluett!
Forrás: Egy pillanat alatt újra trendivé tette az ujjatlan korzettet, a bőszárú nadrágtól és a nyakpánttól lesz modern az összhatás.