Galéria

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Forrás:

Mindig is úgy gondoltad, hogy akkor lehet teljes az életed, ha a saját vállalkozásodat indítod be, a dolog viszont sokkal bonyolultabb és összetettebb, mint amire számítottál. Feladni viszont nem szabad, a csillagok ugyanis maximálisan a te pártodon állnak. Ezt pedig úgy mutatják ki, hogy egy nagyobb pénzösszeg fog a markodban landolni, ami már régóta járt volna és le is mondtál róla, most viszont visszakerül hozzád. Ez nem csak beindítja, de sikerre is viszi a vállalkozásodat.


Forrás:

Te abszolút az érzelmek embere vagy, ezért mindig a szíveddel és soha nem az eszeddel hozod meg a döntéseket. Emiatt viszont sokszor kerülsz abba a helyzetbe, hogy nem tudod beosztani a pénzt, esetleg a jó szíved és kedvességed miatt olyan összegeket adsz kölcsön másoknak, amiket aztán soha nem látsz viszont. Úgy tűnik, hogy ezt a csillagok is látják, és nagyon is segíteni akarnak neked, így a következő időkben számíthatsz rá, hogy pénzhez jutsz, amire nyugodtan rá is segíthetsz. Most érdemes kipróbálnod a kaparós sorsjegyeket például...


Forrás:

Az utóbbi időben sokat aggódtál a pénzügyeid miatt, egyre inkább úgy gondolod, hogy többet és többet kéne félretenned a nagyratörő álmaid miatt. A lényeg, hogy megnyugodj és merj pihenni, ugyanis tökéletesen csinálod a dolgokat, szuperül tudsz spórolni, de most már engedd meg magadnak azt is, hogy kikapcsolódj és a szeretteiddel legyél. Ebbe ráadásul még a csillagok is besegítenek, ugyanis a munkahelyeden egy nagyobb fizetésemelésre is számíthatsz, amiből a közeljövőben simán elutazhatsz egy gyönyörű helyre!