Galéria

10 olcsó, de rendkívül jó termék a drogériából

Forrás: Akkor hát lássuk, milyen jól bevált sminktermékek kaphatók ebben a pillanatban is a drogériában!
Forrás:

Amiért szeretem: Amellett, hogy gyorsan felszívódó és jól hidratáló testápoló, nagyon szép, egyenletes alapszínt adott a bőrömnek.
Forrás:
Amiért szeretem: Rengeteg szempillaspirált kipróbáltam, de nekem ennél jobban egyik sem vált be. Még akkor is szuperjól lehet vele dolgozni, amikor már egy kicsit kezd beszáradni.
Forrás:

Amiért szeretem: Nagyon sokáig tart, határozott és erős fekete vonalat lehet vele húzni.
Forrás:

Amiért szeretem: Régi nagy kedvencem, a színek, a textúra, a remek fedés, az ecset, amivel nagyon könnyű dolgozni - és persze az ár...
Forrás:

Amiért szeretem: Amióta megjelentek a piacon, azóta én csak micellás arctisztítóval mosom az arcomat. A Nivea verziója ugyanolyan jól bevált, mint a drágább gyógyszertári márkák termékei.
Forrás:

Amiért szeretem: A highlightere nagyon szép fényt ad az arcnak, és a kontúrozásra való árnyalatokkal is könnyű dolgozni, mert puha, de tartós, krémes textúrájuk van. Csak egy jó szivacs kell hozzá.
Forrás:

Amiért szeretem: Mert úgy véd, hogy közben azért barnulsz is. Kedvenc napozóm.
Forrás:

Amiért szeretem: Ritkán vannak pattanásaim, de ha mégis, ezt a terméket használom az elfedésükre és a probléma megszüntetésére is. Mindkét célnak kiválóan megfelel.
Forrás: Amiért szeretem: Ebben a kollekcióban minden bőrtónus megtalálhatja a maga vörösét. Finom, krémes textúrájú, jól fed és krémes rúzshoz képes viszonylag tartós is. Nem csúszkál, nem olvad le.
Forrás:

Amiért szeretem: Ezt eredetileg az anyukámnak vettem, de persze én is kipróbáltam, és azonnal vásároltam belőle még egyet. A bőröm nagyon szereti, úgy hidratál, hogy közben nem nehezíti el a bőrömet.