Galéria

10 férfi utónév, amin kicsit kiakadtunk

Forrás:
Kicsit hiányoljuk, hogy nincs ö betűs verziója, mert úgy jobban tudtuk volna értelmezni, a már igen ismert Bözsi becenévhez kapcsolódóan. Egyébként ez szláv eredetű név, tehát más nemzeteknél tényleg létezik, reméljük, ott kevésbbé hat furcsának!
Forrás:
Bizony, hiába barátunk a Google, ezt a nevet bepötyögve csak az amatőr kifejezésre irányuló találatokat kaptunk, inkább nem részletezzük milyen témában. :-)
Forrás:
Szeretnénk megnézni egy úriembert úgy 30 év múlva ezzel a névvel, mondjuk egy állásinterjún.
Forrás:
Hogy minden sulis farsangon elvárás lenne felénk, hogy öltözzünk be kacsának, azt nem élnénk túl! És valószínűleg az sem javítana a helyzetünkön, ha szimplán "Dagi"-nak becéznének. Bár egy kedves, idős bácsikának el tudjuk képzelni ezt a nevet, talán nem véletlenül.
Forrás:
Bár igaz a dal, hogy "all you need is love", azért egy rendes, viselhető név sem ártana...
Talán valakinek ez is jól áll a vezetéknevéhez. Vagy nem?
Forrás:
Kicsit Pumuklis, kicsit fáraós...szerintünk.
Amúgy ez egy település neve Csehországban, a jelentése is az, hogy erről a településről származó. Hmm.
Forrás:
Arra az esetre, ha nem fogadnák el a kérelmünket a Szupermen, Betmen vagy Ájronmen nevek anyakönyveztetésére.
Forrás:
Tudjuk, hogy szent állat volt régen, és azt is, hogy bődületes a szimbolikája. De mégis felreppent a harmadik helyre. De legalább a becézése szinte végtelen lehet: Turi, Turcsi, Turulka, Turci, Turka, (Turha - elnézést).
Forrás:
És nem, a lányokra nem gondoltak: nincs női megfelelője a gyűrű hordozójának. Hogy fogunk így elaludni?
Forrás:
Reméljük, a testneveléstanároknak fejlettebb az empátiájuk, mint a humorérzékük az ilyen esetekben, és a név viselőjével nem futtatnak dupla köröket csak úgy poénból. Tényleg próbáltunk rájönni, ennek mi az értelme, de nem ment, ezért került a dobogó legfelső fokára, nem pedig azért, mert megnyerte a (torna)versenyt!