Galéria

Új klasszikusok, amik a te gardróbodból sem hiányozhatnak

Forrás:

Kis fekete ruha -> fekete overáll

Imádjuk az ultimát klasszikus LBD-t (little black dress), de mostanában szívesebben szavazunk az overállra helyette, mert különlegesebben hat. Ha ujjatlan verziót szerzel be, akkor ezerféleképpen variálgatod: pólóval hétköznapra, inggel az irodába és fodros blúzzal egy esküvőre is felveheted.


Forrás:

Loafer -> papucscipő

A balerina maszkulin testvére a loafer régóta kedvencünk, idén azonban megjelent a hasonlóan kényelmes papucscipő és letaszította a trónról. No persze hűvösebb időben azért még mindig jó szolgálatot tehet a zárt cipő.


Forrás:

Farmersort -> farmer bermuda vagy culottes

Az elmúlt évek nyári alapdarabja mellé nyugodt szívvel szerezz be egy hosszabb változatot is: egy térdig érő bermudát, vagy egy bokavillantós culottes-ot! Csak arra ügyelj, hogy bőszárú legyen és magas derekú, szuperkényelmes viselet!


Forrás:

Fehér ing -> kék ing

A világoskék ing tud mindent, amit a fehér, csak éppen az ünnepélyes felhang nélkül. Nem tudunk olyan nadrágot vagy szoknyát mondani, amihez nem illik.


Forrás:

Bőrdzseki -> bomberdzseki

Az ügyeletes vagány átmeneti kabát mindennel működik, amivel a bőrdzseki: feldobja a farmer-pólót, de egy elegáns ruhával (overállal!!!) is laza.