Galéria

10+1 ötlet a kis trónörökös bejelentésére

Forrás: Igazán egyszerűen kivitelezhető: csak egy fal, egy kis kréta, egy fényképező gép, vagy mobiltelefon és egy jóbarát szükséges az elkészítéséhez. Ha kész, mehet e-mailben vagy postán a családnak, vagy persze személyesen, hogy biztos ne maradjatok le a közös örömködésről!
Forrás: Apró meglepetés dobozba rejtve. Írj hozzá egy kedves üzenetet, mint például: 'Kedves Nagyi! Kérlek őrizd meg ezt a kis cipőt az érkezésemig, mert biztos szükségem lesz rá, ha nálatok leszek!'
Ha valami igazán egyedit szeretnél, készítsd magad a dobozt és esetleg a belevaló ajándékot is! Egy sajátkezűleg készített előke, vagy csörgő biztosan örök emlék lesz!
Forrás: Ha már a kistesót hordod a szíved alatt, akkor igazán kedves képet készíthetsz a nagyobb csemetéddel is. Egy mókás felirat és egy huncut vigyor tökéletes kombináció lesz a nagy bejelentéshez!
Forrás: Készíts névreszóló kupont a családtagoknak, barátoknak! Borítékold be, és miközben átadod, találj ki egy megtévesztő fedősztorit! Például, hogy életük legnagyobb kalandjára, vagy koncertjére hívod őket. Utóbbi biztosan igaz lesz, ha meghallják a bőgő szimfóniát! :-)
Forrás: Ha épp nyaraltok, mikor útjára indítanátok a jó hírt, szuper ötlet a homokba rajzolni! És persze homokvár építők előnyben: elő a megformált pocakkal! 
Forrás: Személyreszólóan is közölheted a hírt! Egy ügyes kezű nagymamának például kikészíthetsz egy ilyet a varrós doboza mellé!
Forrás: Így egész biztosan elejét veheted a találgatásoknak minden összejövetel alkalmával! Küldj körbe egy hasonló fotót a barátaidnak, így a következő bulin már biztos limonádéval várnak!
Forrás: Bérlejetek egy profi fotóst, aki megörökíti a terhesség különböző fázisait! A bejelentéshez is biztosan akad majd néhány kedves ötlete, amit lencsevére lehet kapni.
Forrás: 'Igyatok az egészségemre, hamarosan én is csatlakozom hozzátok!' Készíts üdvözlőkártyát, vagy akár címkét a palackra, mellyel biztosan nagy meglepetést csalsz az ajándékozottak arcára!
Forrás: 'Alig várom, hogy találkozzunk!' Egy hasonló feliratot ma már szinte bármilyen ajándéktárgyra rá lehet nyomtatni. A kreativitásodnak csak te szabhatsz határt, hiszen mindegy végül mit választasz, egész biztosan jól mutat majd minden bébi holmin!
Forrás: +1
Ha filmőrültek vagytok, netalán ti is szimplán viccesnek találtok egy hasonló filmes plakáttal előrukkolni, ne habozzatok! Eljött a  Photoshop, a dilis szövegek, a grimaszok ideje! A lényeg, hogy egyedire, magatokra szabjátok a bejelentést!