Galéria

Kirsten Dunst Cannes stíluskirálynője

Forrás: Egészen álomszerű ez a flitter-pipacsokkal díszített Gucci ruha. Lecke: a halvány rózsaszín és a piros/bordó remekül mutat együtt!
Forrás: Kirsten Aouadi Couture ruhája tökéletesen légies, elegánssá a csipkeberakás teszi, a játékosságról pedig az ici-pici pom-pomok gondoskodnak, 700 (!!!) darab ilyen kis cukiság díszíti a ruhát.
Forrás: Távolabról nézve csupán elegánsnak, még talán klasszikusnak is mondanánk ezt az ezüstnyomatos kék ruhát, de ha jobban megnézed, láthatod, hogy a minta kis evőeszközöket ábrázol, nagyon cuki!
Forrás: Tíz évet fiatalít Kirstenen ez a gyönyörű himzett ruha, édes konttyal és üde sminkkel az igazi.
Forrás: Úgy teheted modernné a fekete alapon virágmintás ruhát, ha példát veszel Kirstenről: garbóval és magasan sliccelt szoknyarésszel viseli.
Forrás: Kirsten imádja a klasszikus, már-már nosztalgikus darabokat. Sokan gondolják, hogy a sárga nem áll jól a szőkéknek, pedig épp ellenkezőleg: a megfelelő árnyalat fantasztikusan tud mutatni. Kirsten arany övvel és modern cipővel tette maivá a szettet.
Forrás: A szűzies Dior ruha is remek választás, csodás a gyöngyvirágra emlékeztető díszítése és Kirsten még azzal is meglep, hogy fekete táskát választ hozzá, kifinomult!