Galéria

5 példa arra, hogy miért imádjuk a hétvégi összeállításokat!

Forrás:
Sok munkahelyen a mai napig ferde szemmel néznek egyik kedvenc alapdarabunkra, így ha eljön a hétvége, húzz farmert és élvezd!
Forrás:

2.) Sportosan
A cipőválasztásunkat is nagyban befolyásolja azt, hogy éppen milyen napot írunk, viszont a hivatalos kereteken túllépve végre sportcipőt húzhatunk. Variáld szinte bármivel, lehet szó ruháról vagy éppen nadrágról, pont ez benne a lényeg, hogy itt már nincsenek határok!


Forrás:
Senki se tölti dzsekiben a munkaóráit, és talán így is van ez jól, viszont ez ne gátoljon meg abban, hogy befektess pár feltűnőbb darabba. Tetszik valamelyik merészebb bomber, vagy éppen bőrkabát? Vedd meg! Hétvégén ugyanis bárhova, bármikor felveheted, és még az se baj, ha kicsit harsányabb a színe!
Forrás:
Imádod a különféle bizsukat, és méretes gyűjteményt halmoztál már fel belőlük? Megértjük! A leárazások során, hajlamosak vagyunk arra, hogy minden olcsóbb csecse-becsét megvásároljunk, amiket aztán nem hordunk.
Éppen ezért ne hagyd, hogy ott porosodjanak, variáld vagy akár halmozd őket, hiszen a lehetőségek tárháza határtalan.
Forrás:
Juhuu hétvége, és végre nem szükséges a fél életünket magunkkal cipelni, így sok esetben, és esőmentes időben, elég egy kisebb táska is. Szabvány itt sincs, lehet szó ezüst, vagy éppen rojtos darabokról, hordd!