Galéria

sheshed

Forrás: Igen kompakt és egyben filmes díszletbe illő ez a fészer. Egy biztos, a 'kupi' fogalma itt nem nyer értelmet.
Forrás: Mert hogy egy ilyen helyen nem csak barkácsolni lehet, hanem ejtőzni, vendégeket fogadni is.
Forrás: Vissza a valóságba: egy pici, de nagyon cuki kis tároló a kerti holmidnak. Ez azért beleférhet, nem igaz?
Forrás: Ide még egy asztalka is be lett szorítva, ha esetleg szükség lenne egy munkasarokra.
Forrás: Nem csak sufni, hanem üvegház is! Télen itt biztosan átvészelnék a hideget a kedvenc növényeink!
Forrás: Ugyan nem tudjuk mi van a másik oldalon, de ez így is igazán szimpatikus egy délutáni Éva magazin lapozgatáshoz...
Forrás: A hölgy nem bízza a véletlenre: olyan zugot kreált magának, ahol igazán otthonosan mozoghat. Kedvenc képek a falon, berendezés harmóniában a természettel. Kicsit irigykedünk.
Forrás: És ha már a természetnél tartunk: nos igen! Ez ám az igazi fészer álca! :-) A borostyán szerelmesei biztos szívesen elbújnának egy ilyen kert végi házikóban.
Forrás: Amint a példa is mutatja, igazán nem kell vagyonokat ölteni egy 'she shed' megépítésére. Lehet ez egy régi ajtókkal, ablakokkal, esetleg maradék téglával felhúzott építmény. Hiszen minél egyedibb, annál szerethetőbb!
Forrás: Se több, se kevesebb: fészer a kertgondozáshoz. Ugyanakkor tündéri kis oázis így a virágokkal körülvéve.
Forrás: Formabontó gyönyörűség, ahol szembetűnően sokat nyom a latba a dekoráció. Fészer nem csak fából készülhet, lehet egy kis bádogkunyhó, vagy kiszuperált konténer is az alapja!
Forrás: Úgy hisszük, ez a kakukktojás, de mégis muszáj volt betennünk a többi közé. Ugye ti is elfogadnátok?
Forrás: Több funkciót is elláthat ez a kis fészer, az őt körülvevő berendezéssel karöltve. Lehet egyszer nyári konyha, másszor pedig pihenő sziget!
Forrás: Azt is el tudjuk képzelni, hogy egy régi lakókocsit pucolunk ki ennyire és gondolunk újra. Igazán szuper végeredmény lenne!
Forrás: Mutatunk még egy belsőt is, hogy lássátok, mennyire praktikusan be lehet lakni egy ilyen helyet. Ha nem kertészkedésre, hanem páldául varrásra használnád, arra is szuper alternatíva.
Forrás: És csak hogy bebizonyítsuk, még 4 fal sem szükséges ahhoz, hogy legyen egy she shedünk! Épp elég ennyi is, hogy kedvenc eszközeinket elbújtassuk az eső elől, és bármikor előkaphassuk őket, ha kedvünk szottyan egy kis kerti munkára!