Galéria

6 szépségtrükk, amit a Gossip Girlből tanultunk

Forrás: Legyen szépségvédjegyed! 1. Valami, ami (majdnem) mindig jellemezi a külsődet és mindenkinek te jutsz eszébe róla. Blairnek ilyen volt a hajpánt, de ez lehet más is: különleges piercing vagy egy jó formájú frufru. Az emberek megjegyzik az ilyesmit. (Ugyan nincs közük a Gossip Girlhöz, de gondolj Gwen Stefani piros ajkaira, Adele tusvonalára, vagy Anna Wintour évtizedek óta változatlan bob frizurájára.)
Forrás: 2. Hollywood aranykorának szépségei soha nem mennek ki a divatból! Amikor nem tudsz dönteni a hajad és sminked felől, viselj piros rúzst és formázd a tincseidet ilyen laza, elegáns hullámokba.
Forrás: 3. Ne becsüld le a copfban rejlő lehetőségeket! Serena sokszor viselt olyan lófarkat, ami teljesen új szintre emelte a műfajt. Feltupírozhatod a copfba fogás előtt a haj tövét, vagy utána csak a lelógó részt, de masnival is feldobhatod vagy játszhatsz azzal, hogy a tarkódon kötöd meg, a fejtetőn, vagy a kettő között!
Forrás: 4. Légy a fonatok királynője! Serena a fonatokban talán még jobban brillírozott, mint a copfokban. Halszálka, francia, parketta, koszorú, kontyba font, copfba fogott, oldalsó – mindent kipróbált és rengeteg hajirigységet okozott nekünk!
Forrás: 5. A színezett szájfénytől felragyog az arcod! Persze még mindig inkább a matt rúzsok hódítanak jelenleg, pedig sokszor jobb ötlet egy színezett szájfény. Szexisebb és valahogy drámaibb is, miközben üde marad tőle az arc, Blairnek is fantasztikusan állt.
Forrás: 6. Óvd a bőrőd a strandon! A bikini felett viselt kis tunika nem csak szuperelegánssá tesz, hanem meg is véd a káros napsugaraktól, ideális, ha például a veszélyes déli időszakot nem tudod árnyékban átvészelni.