Galéria

Mit árul el rólad a kedvenc rúzsárnyalatod?

Forrás: Piros és mély bogyósgyümölcsszínek Magabiztos, határozott és öntudatos vagy, de van egy játékos, kacér oldalad is. Nem félsz attól, hogy magadhoz ragadj minden figyelmet, és utánozhatatlan a stílusérzéked.
Forrás: Rózsaszín és lila Egyszerre vagy empatikus és ambiciózus, a nagy döntésekben azonban biztosra akarsz menni. Szeretsz sokat költeni a menő kiegészítőkre.
Forrás: Barna Megbízható és összeszedett vagy, s romantikus nosztalgiát érzel minden iránt, ami már elmúlt. De van a személyiségednek egy nagyon erős oldala is, amit nem félsz használni.
Forrás: Korallos, narancsos árnyalatok Szerinted a pohár mindig legalább félig tele van, szereted a klasszikusokat egy kis humorral feldobni. Igazi kísérletező vagy, de vigyázz, elkötelezettséged hiánya szeszélyességnek tűnhet mások szemében.
Forrás: Nude Sokan azt hiszik, félénk vagy, de csak mert nem ismernek jól. Valójában csupán higgadt és kiegyensúlyozott, mindenkivel barátságos vagy. Ha az emberek tanácsot szeretnének kérni, hozzád fordulnak.