Galéria

Itt a jó idő, ülj ki a szabadba! 7 tipp, amivel feldobhatod a teraszod

Forrás: 2.) A nagyobb teraszokra vagy kertekbe érdemes rattan ülőgarnitúrát választani, mivel ezeknek a felülete UV kezelt, ellenáll az esőnek és a napfénynek is. Sőt! Egyes párnák már vízhatlan anyagból is készülhetnek, így érdemes ezt a fajtát keresni. Melléjük jól mutat majd egy színes napernyő. 
Forrás: mivel párnázott ülőkékkel rendelkeznek! Olyan, mintha a nappalink komfortos foteljeit élvezhetnénk a szabadban, ráadásul teljesen olyan hangulatba kerülhetünk általuk, mintha csak egy nyaraláson lennénk...
Forrás: 1.) Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy egy medencével is rendelkezünk a kertben, akkor idén nyárra szinte kötelező beszerezni egy-két színes napágyat a víz mellé!
Forrás: 3.) Egy ilyen különleges függőszékre mindenképpen érdemes beruházni, ha szeretnénk még inkább feldobni a kerti hangulatot. Nem mindennapi darab és egészen biztos, hogy a vendégek (és a gyerekek) kedvence lesz nagyon hamar!
Forrás: 4.) Kisebb erkélyekre az 'egy asztal két székkel' megoldást ajánljuk. Műfű leterítésével, kevés ráfordítással kész kis oázist varázsolhatunk az erkélyünkből. Fokozhatjuk a hangulatot színés párnákkal, kaspókkal és lámpásokkal is.
Forrás: például pont ilyen: kényelmesen elfér egy kisebb alapterületű erkélyen vagy teraszon is (megtalálható a Mömax kínálatában).
Forrás: 5.) Az említett műfüvet is beszerezheted a Mömaxban, mindössze 4990 Ft-ért!
Forrás: is: a sima faszenes változattól a gázgrillig, a Mömax áruházaiban minden megtalálható, amire egy jó kis grillpartinál szükség lehet. (A képen: Barbecue Grill, Grillmax 29 990 Ft)
Forrás: 7.) Az erkélyek és teraszok kisebb asztalain, vagy az ablakokban jól mutatnak nyáron a kültérre való lámpások, lampionok és kaspók. Egzotikus hangulatot csempészhetünk velük az otthonunkba, mintha csak egy nyaralóhelyen lennénk.
Forrás: Ezek a lámpások például különösen feltűnő és szép darabok, amelyek a nyáresti vacsorák, beszélgetések alkalmával is bevethetőek. (Mömax: 2990 Ft - 5990 Ft)