Galéria

Tévedések divatfronton, avagy 5 darab amikkel a celebek is mellényúltak!

Forrás:

Emlékszel arra amikor Kim Kardashian még első gyermekével volt várandós és úgy gondolta, ura mellett úgy jelenik meg a MET gálán mintha egy kanapét vett volna magára? Na igen, az akkor és ott nem kellett volna! Ettől függetlenül szirmokba borulni még mindig trendi, csak nem mindegy a mennyiség és az összhang, arra azért mindig figyelj!
Forrás:

Jó pár éve már annak, hogy boldog boldogtalanon lógott a nadrág és a nagy ülep remek segítség volt egy kis optikai csalásban. Akkor imádtuk, manapság viszont már mi se értjük ezt az egész őrületet ami ránk ragadt, de fogjuk arra, hogy fiatalság bolondság, nem? Heidi Klum is így tolta...
Forrás: ...és Halle Berry is..
Forrás:

3.) Klumpa

Mindennek megvan a maga területe, nincs ez másként ezzel a fatalpú papuccsal sem. Amilyen gyorsan jött, olyan hamar el is tűnt, és inkább felváltották őket a papucscipők és a gyógypapucsra hajazó darabok. Talán jobb is így!

Még akkor is ha Kate Beckinsale csodás megjenéséből mit sem vett el ez a lábbeli!


Forrás: Nem mintha Miley Cyrusnak olyan rémesen állna, de már inkább ne!
Forrás:

Rendben Angelina Jolie megtette, és kipakolta a lábát 2012-ben, de ez immáron 4 éve volt! Nem mondjuk azt, hogy ciki ha látszik a virgács, de már annyira unalmas...Anélkül is lehet aratni a vörös szőnyegen, mi már várjuk a korszakalkotó újítást!
Forrás: is bevállalta a Grammyn, ok!
Forrás:

5.) Túlméretezett válltömések

Egy minimális tuning váll tájékon még rendben van, hiszen nem mind születünk megfelelő adottságokkal, viszont látható magaslatokba emelni ezt a részt abszolút felesleges. És talán ezt sokan így is gondolják, ugyanis ez a hullám valahol ott a kezdetek kezdetén ki is halt. Victoria Beckham egy ideig próbálta fentartani, de szerencsére más vizekre evezett egyéni stílusa területén.


Forrás: irtó szexi így, de válltömések nélkül is az lenne...