Galéria

Színes tavasz: ezzel az egyszerű trükkel újjávarázsolhatod a lakásod!

Forrás:  gyönyörűen mutatnak egy csajos lakásban, ráadásul a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfestékek széles színválasztékából a képen látható árnyalatot is ki lehet kevertetni. Tipp a Poli-Farbe Platinum kínálatából: beléndek.
Forrás: A sárga és a kék fantasztikusan mutat együtt, igaz? Ezekkel igazán vibráló és vidám lesz az összhatás. Tipp a Poli-Farbe Platinum kínálatából: dália, kökény.
Forrás: Ha nem szeretnénk túlzásba esni, akkor az erőteljes rózsaszínes árnyalatokat kombináljuk a visszafogott szürkével a falon, így igazán modern hatást kelt. Tipp a Poli-Farbe Platinum kínálatából: kosbor, sulyom.
Forrás: A fürdőszobában elég egy tisztasági festés tavasszal, mégpedig a 'jó, öreg' hófehér színnel: ezzel nem lehet mellényúlni és mind a színesebb csempékhez, mind a fehérhez jól illik. Tipp a Poli-Farbe Platinum kínálatából: fehér.
Forrás: amelynek sok-sok gyönyörű árnyalata megtalálható a Poli-Farbe színválasztékában. Fehérrel kombinálva jól mutat a falon. Tipp a Poli-Farbe Platinum kínálatából: bükköny.
Forrás: Egy csodás, élénk kék szín is jó választás lehet az új évszakban, amelyet szintén passzinthatunk fehérrel vagy tojáshéjszínnel: fiúszobákba vagy előtérbe is ajánljuk, nagyon jól fog mutatni! Tipp a Poli-Farbe Platinum kínálatából: kökény.