Galéria

Ilyen eljegyzési gyűrű illik hozzád a csillagjegyed szerint

Forrás: jöhet minden, ami szögletes! A Kos lány kalandvágyó és magabiztos, ezért egy óriási kővel díszített szögletes formákból álló (de szigorúan nem színes) gyűrű fogja elnyerni a tetszését! 
Forrás: a vizuális örömök fontosak a számára, ezért egy szemet gyönyörködtető, feltűnő darabbal érdemes meglepni. Szereti a rose gold-ot és fehér aranyat.
Forrás: a dupla köves gyűrű azért lehet jó választás, mert ez is az Ikrek 'két arcát' szimbolizálja. Fiatalos, lelkes és friss személyiségről beszélünk, ezért a modern megoldású darabokat fogja előnyben részesíteni. 
Forrás: nagyon jó ízlése van, azonnal észreveszi a különbséget egy igazi drágakő és egy hamis között. A vintage darabok nem a kedvencei, de imádja az egyedi, kreatív és modern megoldásokat.
Forrás: imádják a statement darabokat, szóval jöhetnek a 'vad' választások és a feltűnó, óriási köves gyűrűk! 
Forrás: a lényeg a részletekben rejlik a Szűz jegyű lány számára. Imádja az aprólékosan kidolgozott, művészi darabokat. Jöhetnek a vintage stílusú gyűrűk is!
Forrás: kerüld a geometrikus jellegű, erőteljes darabokat, mert a Mérleg ara romantikusabb típus! Jöhet a gyémánt és a románc, a kő pedig lehetőleg kerek formára legyen csiszolva!
Forrás: minden ami különleges és nem hétköznapi, az tetszeni fog a Skorpió menyasszonynak! Felejtsd el a sima, egyszerű és klasszikus fazonú eljegyzési gyűrűt és válassz valami extrémebbet, annak örülni fog! 
Forrás: a színek szerelmese, épp ezért mindenképp színes köves gyűrűt válassz, mint pl. zöld, sárga, rózsaszín vagy kék.
Forrás: a Bak menyasszony pont a Mérleg ellentéte. Szereti a szögletes formákat és rajong az egyszerű darabokért. Kerülj minden túldíszítettséget!
Forrás: a Vízöntő menyasszony nem szereti az unalmas ruhákat és ékszereket, ezért mindig az egyediségre törekszik. Legyen feltűnő és nem mindennapi darab a gyűrűje!
Forrás: romantikus lélek, aki szereti a hullámokra emlékeztető lágy íveket és formákat.