Galéria

Fesuztiválra várva: 5 alapdarab, amit már most érdemes beszerezned!

Forrás:

Szinte már annyira klasszikus, hogy természetes a jelenléte, a téli szezon után a nyáriban is velünk marad, így a kalapimádók egész évben hordhatják ezeket a nagy karimájú darabokat, lehet szalmából, gyapjúból válassz olyat amiben jól érzed magad.
Mi úgy vagyunk vele, hogy sose árt többet beszerezni belőle, így járj nyitott szemmel, és ne szalassz el egy akciót sem!


Forrás:

A keresztpántos táskákon túl talán az egyik legkényelmesebb megoldás ha bulizásról van szó. A boltokban általában korrekt méretben kaphatók, így az a veszély biztosan elkerül, hogy esetleg valaminek már nem lenne benne hely. Válassz akár valami feltűnőbb darabot, a paletta ugyanis itt is elég széles!


Forrás:

Szeretsz kitűnni a tömegből? Akkor jöhet valami hangsúlyosabb darab, mit szólnál mondjuk valami rojtos verzióhoz? Mi imádjuk, csak azért mondjuk! Persze a kimonók is csúcs szuperek, de azt gondoljuk, megéri egy kicsit másfelé is kacsintgatni.


Forrás:

Kinek a kalap, kinek a hajbavaló! Egy kedvenc kendődet is a fejed köré tekerheted, de ha szeretnél valami újat, akkor most, hogy itt a jó idő, rajta hát!


Forrás:

Sokan a gumi darabokra esküsznek, hiszen ha hirtelen leszakad az ég, akkor talán az a legoptimálisabb megoldás, mégis azért érdemes körülnézni a műbőr darabok közt is. A szárhossz persze lehet kicsit magasabb ha neked az áll jobban, vagy éppen azt szereted, de mi azt gondoljuk, hogy nyár lévén bőven jó ha bokáig fed, mert így pont annyira meleg amennyi még könnyen elviselhető.