Galéria

Tudtad? 5 trend amit, kedvenc hírességeink kezdtek el!

Forrás:

Azok a bizonyos 80-as évek, nem csak sok popkultúrális darabot hagytak ránk, hanem annál is több trendet, a csipke kesztyűket manapság már csak elvétve látni, ez mit sem változtat azon, hogy egyszer valaha mindenki ebben nyomult.
Forrás:

Az örök tetőtől-talpig fekete összeállítást egy szempillantás alatt feldobta egy ilyen feltűnő, mintás kabát, az emberek imádták, és a mai napig nem múlik el egy téli szezon se nélküle, a láz pedig átterjedt a szőrme darabokra is, de már vékony fajtában is kaphatunk belőle.
Forrás:

Napjainkban már fél Hollywood egész évben éli azt a fesztivál életérzést outfit szempontjából, amit egyszer régen az Olsen ikrek kezdtek el. Akkoriban a legtöbben csak a fejüket csóválták, és nem értették azt, hogy miért divatos túlméretezett-, régi-, lógós cuccokat és lepleket hordani, amik jobb lett volna, ha ott maradnak a 60-as, 70-es években?! Ma már azt kell mondjuk, a legjobbak szerint alakult az egész, és el se tudjuk képzelni azt, hogy eltűnjenek az életünkből az oversized darabok. Mert ne!
Forrás:

Több mint 22 éve már annak, hogy a Nirvana énekese nincs köztünk, a zenéjén kívül mégis hagyott ránk még valamit: a kockás ing hullámát (jó-jó a csíkos pulcsikat is). A 80-as években dübörgött a grunge stílus, és ez ma sincs másként, jöhet derékra kötve vagy egy sima pólóval kombinálva, és éppen a minél hosszabb annál jobb korszakot éljük, így bátran válassz te is egy ilyen darabot.
Forrás: Lehet emlékszel is arra, hogy jó ideig szinte mindenhol belefutottunk ezekbe a halálfejes kendőkbe, ami eredetileg egy Alexander McQueen kreáció volt, és később ezt vette át a legtöbb fast fashion lánc, na ezt az egész lavinát Nicole indította el. Az mondjuk minket is érdekelne, hogy hány darabot tartott otthon ezekből a sálakból?!